Login/Registracija

Šok objava „Zvezde Granda“: Žarko Madžič pokazao devojku čiji je izgled uplašio mnoge (FOTO)

Proslavljeni učesnik „Zvezda Granda“, Žarko Madžić od samog pojavljivanja u takmičenju važi za jednog od najboljih frajera na estradi, koji se pored talenta za muziku i fizičkog izgleda može pohvaliti i radom kućnih poslova zbog čega devojke lude za njim.

Iako se dugo opirao ulasku u ozbiljnu vezu i svoju devojku je vešto sakrivao od očiju javnosti sada je odlučio da pokaže sa kim uživa i provodi slobodno vreme.

Naime, pevač je objavio fotografiju koja je izazvala oprečne komentare fanova kada je pokazao sa kim je na kafi.

Malo sa devojkom– napisao je on u opisu slike sa zmijom kada se našalio sa svojim fanovima od kojih je neke slatko nasmejao, dok su se drugi uplašili od prizora koji im je Žarko priredio na svom storiju.

Podsećamo, Žarko je nedavno priznao da je imao iskustva sa prostitutkama i do detalja opisao situaciju.

Ne, ne nisam nikada jer nije bilo potrebe. Jednom sam išao sa drugarima, jednostavno sam želeo da vidim kako je to. U jednom trenutku drug je stao nasred autobuske stanice i pozvao jednu devojku u automobil – prisetio se pevač, pa dodao:

Pokuili smo jednu ženu, zavukli smo se u šumu neku i drug je završio šta je imao. Ta dvojka se zatim ponudila i meni da probam, ali ja sam se samo zahvalio i rekao da sam veren i da imam devojku koju mnogo volim.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić