Žarko Madžić do detalja opisao iskustvo sa prostitutkom: „Zavukli smo se u šumu“

madzic

Proslavljeni učesnik „Zvezda Granda“, telentovani pevač Žarko Madžić poznat je i kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako tokom gostovanja u televizijskoj emisiji „Grand magazin“ progovorio o veoma škakljivim temama o kojima mnoge njegove kolege izbegavaju da govore javno.

Mladi pevač javno je izneo svoj stav o prostituciji.

-Prostitucija se uglavnom iz nekog razloga vezuje za žene. O tome se više govori. Mislim da bi možda trebalo da se legalizije. Ako država može to da naplati i da se od toga ulaže u škole i vrtiće onda sam za, jednostavno se to dešava i dešavaće se bez obzira da li je legalizovan ili nije – rekao je Madžić.

Pevač je otvoreno odgovorio na pitanje da li prostitucija vlada i među njegovi kolegama pevačima.

Kada su muškarci u pitanju ja lično ne znam da se bilo ko bavio prostitucijom, ali i da znam ne bih sigurno rekao. Mislim da bih ispao lažni moralista kada bih bilo koga osuđivao – odgovorio je muzičar.

Tokom razgovora Žarko je čak priznao da je i sam imao iskustva sa prostitutkama i do detalja opisao situaciju.

zm

Ne, ne nisam nikada jer nije bilo potrebe. Jednom sam išao sa drugarima, jednostavno sam želeo da vidim kako je to. U jednom trenutku drug je stao nasred autobuske stanice i pozvao jednu devojku u automobil – prisetio se pevač, pa dodao:

Pokuili smo jednu ženu, zavukli smo se u šumu neku i drug je završio šta je imao. Ta dvojka se zatim ponudila i meni da probam, ali ja sam se samo zahvalio i rekao da sam veren i da imam devojku koju mnogo volim.

BONUS VIDEO:

Foto: youtube/grand magazin,
Autor: I.Grk