Login/Registracija

Zaboravite na Đanija, Igor Knežević je kralj bakšiša među „Zvezdama Granda“, pokazao kakav haos pravi: „Doktor“ (FOTO)

IGOR KNEZEVICok 6

Bez prevelike pompe Igor Knežević korak po korak gradio je svoj put do finala „Zvezda Granda“, u kome iako nije trijumfovao, ostvario je uspeh na koji je ponosan.

Nekoliko puta tokom njegovog učešća, Saša Popović podsećao je gledaoce na njegovo prvo pojavljivanje u ovom takmičenju u kome se pojavio sa 12 godina i odmah postao miljenik publike, a u ovoj sezoni nastavio je tamo gde je stao kao dečak kome je falilo zrelosti i iskustva da ostavri svoje snove.

Takmičio sam se 2010/11 godine, bio sam klinac, imao sam 12 godina, stigao sam do polufinala i nisam bio svestan šta se dešava, ali došao sam opet i mnogo mi je drago– tvrdi pevač koji kaže da nikada nije odustao od muzike zog čega se i vratio u takmičenje da pokaže svoj napredak.

igor knezevic 1

Igor je zahvalan svojoj mentorki Snežani Đurišić sa kojom je tokom prethodnih meseci vredno radio i koja ga je usmerila na pravi put, a sada su isplivale fotografije sa jednog njegovog nastupa na kojima se vidi da ga publika obožava.

313899311 2036740509851099 5914679288860848320 n

Naime, na pomenutim slikama Kneževića su gosti okitili novčanicama koje nije mogao sve da drži u rukama, a jedna je čak završila na njegovom čelu kako to neki gosti vole da „nalepe“ pevačima.

je

„Doktor“, „Kidaj Igore“, „Najbolji si“, samo su neki od komentara koje finalista svakodnevno dobija na račun atmosfere koju pravi.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić