Login/Registracija

Topalko podelio sliku sa unukom koja topi srca, pa joj se obratio emotivnim rečima: „Gledam ovo i shvatam šta je jedino bitno“ (FOTO)

9a91e656ccb98b688d7f43f5597eb0e311d54840

Pre manje od dve nedelje Milan Topalović Topalko po prvi put ostvario se u ulozi dede, i ne krije da je nova životna uloga unela veliku radost u srcima cele porodice.

Iako nije mogao da dočeka dan kada će njegova mezimica da mu podari unuke, pevač priznaje da nije mogao ni da sanja o prelepom osećaju koji ga ne napušta, već naprotiv, svakim danom jača, a ponosni deda podelio je fotografiju sa naslednicom Dominikom.

Kada sam prehlađen, a treba da pevam… Kada promašim put noću, pa vozim sat duže… Kada me ujutru čeka pet stvari koje ne znam kako da rešim… Ja gledam ovu sliku i shvatim šta je jedino bitno, samo ti spavaj ljubi te deda– napisao je Topalko u opisu slike sa mezimicom.

topalko top

Podsećamo, Topalko je pred Helenin porođaj otkrio kako jedva čeka unuku, pa se prisetio odrastanja svoje ćerke.

Radujemo se. Ja sam bio i takav tata kada je Helena bila mala, da sam je svaki dan vodio u školu do četvrtog razreda, a niko me u školi nije zvao po imenu već su me oslovljavali svi sa „tata“, pa mislim da to govori dosta i kakav ću deda biti. A biću najbolji, jer ono što roditelji imaju kao ulogu da sankcionišu kod dece, što će sada imati Helena i Dragan, to sada nećemo morati supruga i ja. Tako da ću biti najbolji deda na svetu – rekao je pevač nedavno za domaće medije.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.