Sanela Hasić otkrila šta joj je Ceca poklonila pred finale: „Iznenadila me je, nemam reči“ (VIDEO)

SANELA HASICok 7

Finalistkinja šesnaeste sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanela Hasić otkrila je pred našim kamerama da je pred finale do mentorke Svetlane Cece Ražnatović dobila jedan poklon koji ju je ostavio bez reči.

Naime, Ceca je rešila da svojoj takmičarki pokloni haljinu koju je ona ponela u te noći, a pevačica kaže da je ovaj gest za nju nešto posebno.

SANELA HASIC 25 GOD. BANOVICIBIH 2

-Za prošlu haljinu bio je zadužen butik, a za ovu prelepu crvenu haljinicu zadužena je moja mentorka – kaže Sanela ne skidajući osmeh sa lica.

Mlada pevačica kaže da će takmičenje pamtiti pre svega zbog svoje mentorke, a onda je otkrila kakva je Ceca kada se ugase kamere.

-Pamtiću po tome što sam bila kod nje u timu, prelepo smo se družili, imali prelepe probe uvek. Jedno neopisivo iskustvo stvarno – kaže ona i otkriva kakva je Ceca privatno:

-Nikada ranije nisam previše razmišljala kakva je ona, iznenadila me je po tome što se uklopila sa nama kao da je cura. O svemu priča sa nama, nemam reči.

sanela hasic nastip

Kako je iz petog puta uspela da se plasira u veliko finale, Sanela ne krije ponos zbog velikog upeha, ali i otkriva da joj je dečko bio najveća porška tokom sezone.

-Ovo mi je peti put i ja sam prezadovoljna, kako god bilo, jeste dečko mi je najveća podrška – zaključila je ona.

U videu pogledajte šta je još Sanela Hasić rekla nakon finala.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/I.G