Pevačica prepisala sinu hotel i četvorospratnicu: „Borila sam se za to“ (VIDEO)

nela i oliver 1

Neki bi rekli ima se- može se, a pevačica Nela Bijanić vodi se parolom „radilo se, ali i zaradilo“. Dugogodišnjim napornim radom stekla je hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasledniku Oliveru Mijanoviću, zbog čega je danas izuzetno ponosna majka.

-Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe- objasnila je Nela za Grand.

hdjjknf

Dok je pandemija korona virusa mnoge estradne zvezde stopirala, Nela je sebi obezbedila lagodan život koji može da priušti i ukoliko posao stane.

-Mora da se razmišlja unapred, eto dve godine nismo radili uopšte. Prolazi zlatna kočija pored nas, ako uzmeš zlato sa nje, uzeo si. Znači ne prolazi kočija svaki dan! Stekla sam naravno, ali sam i izgubila mnogo- priznala je pevačica koja ne krije ponos zbog svega što je uspela da ibezbedi svom nasledniku.

-I moj bivši suprug i ja smo sinu sve prepisali. Naravno, to je sve stečeno dok smo bili u braku. Pa za naše dete smo se borili, prepisan je poklon njemu- otkrila je za Grand.

nela i oliver 2

Podsetimo, Nelin sin krenuo je stopama svoje majke i na Grandovoj sceni, učešćem u „Zvezdama Granda“, napravio svoje prve korake u karijeri.

Nedavno su Oliver i Nela snimili duet koji je naišao na mnoštvo reakcija budući da se prvi put desilo da duet snime majka i sin te se voditelj Živojin Krstić našalio da su ušli u istoriju domaće diskografije.

-Na naše velikozadovoljstvo smo to učinili. Ljudi su nas stalno pitali, mada smo se iskreno mi dvoumili, Većali smo dugo i skontali da kada se sastave iskustvo imladost rezultati moraju da budu tu- sa osmehom su istakli Nela i Oliver.

U videu ispod saznajte šta je još Nela Bijanić prepisala nasledniku- iznenadićete se!

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ Ž.Krstić