Nikolina Perković otkrila zašto je zvala Popovića pre emisije, zamalo se rasplakala: „Bilo mi je teško“ (VIDEO)

Nikolina Perković ove subote oduševila je žiri svojim nastupom na sceni kada je osvojila maksimalan broj glasova i u akapeli bila nadmoćnija od svoje duelistkinje Nađe Mujezinović. Nakon niza krugova u kojima je pokušavala da pokaže svoj maksimum, tek je sada uspela da u potpunosti pokaže sebe što je žiri nagradio.

Nikolina Perković zvala Popovića

Fantastično je. Biti prvi par i dobiti šest glasova, prepuna sam emocija. Na trenutak mi je došlo da plačem jer ova šestica je za mene bila puno– rekla je nakon nastupa Nikolina koja je pohvalila i svoju protivnicu:

Nađa je predivna. Ja volim izazove, draže mi je da pariramo kvalitetom nego da mislim da ću lako. Nađa je pevala predivno i glasovi i komentari su rekli svoje– jasna je pevačica.

Nikolina Perković zvala Popovića

Uprkos sjajnom performansu priznaje da je sumnjala kako će sve da ispadne i da je prvu pesmu otpevala na nagovor Đorđa Davida.

Srećna sam što sam ga poslušala da pevam „Il treno per Genova“. Čak me je Popović pitao da li govorim italijanski, a ja ne znam. Znam neke reči, ali bilo mi je teško što sam morala da učim. Međutim što sam je više slušala ta pesma kao da je zaživela sa mnom i to je jedan od najlepših trenutaka u ovoj sezoni što sam poslušala što nisam htela– obajsnila je Nikolina.

Saša Popović otkrio je kako ga je Nikolina zvala pre emisije zbog njene druge pesme kako bi se raspitala da li će je Keba ocenjivati ili če sedeti kao mentor.

To je Severinina verzija Zanine pesme koje je malo drugačije i rokerskija, ali je super ispalo– rekla je Perkovićeva koja je u emisiji sa osmehom prihvatila Popovićevu šalu.

ipiccy image 2 8

Za kraj nam je otkrila da li planira još iznenađenja u narednom krugu.

Pokušaću barem da zadržim lestvicu, prošla dva kruga su bile nekakve kocke, sada sam pokazala top i barem da zadržim taj nivo na kome sam sad- zaključila je pevačica u intervjuu koji možete pogledati na počestku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković