Login/Registracija

Voja objavom nasmejao sve do suza: „Njegova planeta je Saturn“ (FOTO)

Najduhovitiji voditelj na ovim prostorima, Voja Nedeljković, već 35 godina deo je javne scene, a prepoznatljivim glasom i šarmom osvojio je kako radisjku tako i televizijsku publiku.

Poslednjih godina Voja čini deo tima „Zvezde Granda“ gde svake subote vodi program zajedno sa koleginicom Sanjom Kužet, a dosetkama i šalama često nasmeje sve u studiju.

Mimo scene, Voja zna i objavama na Instagram profilu da zasmeje pratioce gde neretko objavljuje smešne fotografije koje se kasnije naširoko komentarišu.

-Videti mladoženju u venčanici pre venčanja loš je znak za mladu – istako je voditelj, a ova objava izazvala je salvu ostalih komentara njegovih pratilaca koji su nastavili da se šale.

Voja je zatim objavio još jednu smešnu fotografiju i napisao:

Njegova planeta je Saturn. Srećan put!

Naime, na fotografiji je prikazan automobil koji je obmotan velikim crevom, pa zaista pomalo prizor podseća na pomenutu planetu.

Ova objava opet je izazvala reakcije pratilaca koji su nastavili da se šale: „Biće da vrti hula hop„, „Snašao se čovek„, „Bože dragi“ bili su neki od komentara ispod objave.

Voja je jednom prilikom tokom razgovora za Grand priznao da je za njegov dobar stas, vedar duh i osmeh na licu najviše zaslužna sedamnaest godina mlađa supruga Maja koja je medicinski radnik, a koja mu daje savete kada je reč o hrani za telo, ali i dušu.

– Maja mnogo vodi računa o ishrani, odlično i izgleda, pa samim tim usmerava i mene. Zašto bih ja pored nje bio mečka Božana? (smeh). Jedno drugo vučemo i u negativnom i u pozitivnom smeru i vrlo je važna podrška partnera o čemu god da se radi- rekao je Nedeljković.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/,
Autor: I.G.