Login/Registracija

„Legenda bio i ostao“ Nermin pokazao kako je izgledao ranije, a evo šta je tada imao u ruci (FOTO)

Pobednik prošle sezone takmičenja „Zvezde Granda“ Nermin Handžić obradovao je fanove fotografijom na kojoj se vidi kako je nekad izgledao, a kako izgleda danas, a pratioci šalju niz komplimenata. Pevač je i na fotografiji nastaloj pre više godina takođe držao mikrofon u ruci, pa je bio jasno da će se odlučiti za muzičku karijeru.

-Nekad i sad – napisao je Nermin u opisu fotografije.

-Legenda bio i ostao – jedan je od komentara koji najbolje oslikava ovu Nerminovu fotografiju, a koji je ostavio jedan njegov pratilac na Instagramu.

Podsetimo, Nermin je nedavno otkrio da, kada boravi u Beogradu živi sa Viki Miljković i njenom porodicom u stanu, jer su ga prihvatili kao svoje drugo dete, zbog čega je jako ponosan.

-Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem – ispričao je mladi Nermin.

Pevač se adaptirao na beogradski život a već je pronašao i teretanu u kojoj rado provodi slobodno vreme, gledajući fudbal dok vežba.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić