Ova beba od danas gazi sedmu deceniju, a „Zvezde Granda“ bez njega ne bi izgledale isto, da li znate o kome je reč? (FOTO)

Voja Nedeljkovic rodjendan
Instagram voja.nedeljkovic

Poznato TV lice juče je napunilo 60 godina i od danas gazi sedmu deceniju. Verovatno da ne biste ni pomislili da je to domaćin najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu „Zvezde Granda“ Voja Nedeljković.

VOJA NEDELJKOVIC ZGS SNIMANJE 01112023 FOTO FILIP 1 ok

-Ova beba je danas napunila 60 godina. Ne mogu da stignem da odgovaram pojedinačno i zato hvala vam na svim čestitkama i lepim željama koje ste mi uputili – poručio je Voja uz fotografiju sebe iz dečijih dana.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 18092023 FOTO MUNJA 28 ok

Šarmantni voditelj je inače toliko duhovit, naročito u svojoj radijskoj emisiji „Vojevanje“ koja dopušta nešto više humora i mnogima je zaista teško da poveruju u činjenicu da simpatični momak iz Zemuna ima toliko toga iza sebe.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 091020223 FOTO MUNJA 6

Oni nešto stariji pamte ga još iz angažmana na nekadašnjem televizijskom Trećem kanalu, a danas je ipak najprepoznatljiviji kao voditelj takmičenja „Zvezde Granda“, što radi maestralno zajedno sa mlađom koleginicom Sanjom Kužet.

BONUS VIDEO: Voja Nedeljković spreman za novu sezonu „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić