Vodimo vas iza kulisa polufinala: Kandidati na iglama, evo ko ima psihoterapeuta, a ko se boji mraka (VIDEO)

ZG SCENA TOTAL FOTO MUNJA 4

Do velikog finala „Zvezda Granda“, deli nas još jedan korak, a kandidati i njihovi mentori napetiju su nego ikad, jer večeras je noć odluke u kojoj ćemo saznati ko od 24 polufinalista ide u veliku završnicu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu koje je zakazano za sutra od 21 čas.

Da nije lako ni kandidatima ni mentorima uverili smo se još na tonskoj probi na kojoj su vladale pomešane emocije uzbuđenja, treme i velike želje za plasiranjem u samu završnicu, a mi vam donosimo detalje sa iste koje sigurno nećete videti na TV-u. 

Mrak, ja se bojim maraka (smeh)– našalio se Jospi Nedić pred našim kamerama koji je priznao kako voli da bude na televiziji prilikom čega je pozdravio svoje mamu i tatu koja vole da ga gledaju na malim ekranima što je inspirisalo Petra Bulatovića da zagreje svoj glas uz reči: „Mama, mama, mama“.

Iako je pred njima večeras ozbiljan zadatak i velika odgovornost, polufnalisti su tvrdili kako nema treme dok su su pesmom i igrom, koju smo zatekli kako na sceni tako i iza nje, bordrili jedni druge, a posebno vesela je trudna Maja Jevtić koja nije skidala osmeh sa lica.

polu bs

Mislim da će biti fudbaler opasan– izjavila je Maja nakon što je otrkila kako je beba šutira.

Jedan deo kandidata zatekli smo u šminkernici gde ih je stručan tim ulepšavao za izlazak na scenu, kada smo primetili kako neki imaju poseban treman.

Predobar tretman. Imam masažera, šminkera, psihoterapeuta sve imam, samo mi fali da mi neko ubacuje grožđe u usta da me hrani– rekla je Martina Jozinović sa kojom se složio i Dženan Rakić koji je pokazao zategnutu frizuru koja mu je zetagla i lice, a za koju je bila zadužena frizerka Vesna koju smo upitali da li su takmičari zahtevni.

martina pf

On posebno. Mnogo me maltretira on i njegov mentor– rekla je ona.

Na scensku šminku navikao se i Hamza Gušić koji je istakao kako mu fali novac za stan o kome mašta.

Treba mi još jedno 100.000 evra za stan u Beogradu na vodi, ostalo sam zaradio pevajući, evo u tri dana zaradio sve nakon potpisivanja ugovora– istakao je Hamza.

huiut

Zamiljiv stajling poneo je Nenad Kostov koji ispod šljkočavog sakoa nije imao ništa za šta je krivio vrućinu.

Ja sam i ranije imao takve poteze, ali malo je i vrućina. Neću ga skinuti, dosta je ovako– rekao je kandidat.

nend k

Kakva je atmosfera u Grandovom studiju, kako se kandati zagrevaju za veliki izlazak na scenu, a ko je nestrpljiv i uveren da ulazi u finale, pogledajte u videu koji sigurno nećete gledati na TV-u. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ I. Ankić/ J.Jović