NA OVO SE ČEKALO, neka borba počne: Otkriven datum finala „Zvezda Granda“(VIDEO)

nermin i josifovski

Ko će biti nova Zvezda Granda? Odgovor na ovo pitanje saznaćemo sutra, 24.juna od 21 sat kada je na programu veliko finale.

Neizvesna borba kandidata u „Zvezdama Granda“ konačno stiže do svog kraja, a ove nedelje sledi iznenađenje koje će obradovati sve ljubitelje najgledanijeg muzičkog šoua u regionu.

finale1

Veliko finale je na programu je u subotu 24. juna od 21 čas na TV Pink, a sve se odvija uživo. I ono što je najvažnije, o pobedniku takmičenja „Zvezde Granda“ isključujete isključivo vi!

Pobednika kao i uvek biraju gledaoci u regionu, pa će tako biti i ove godine, jer za novu Zvezdu Granda glasa publika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije.

nermin

-Muzički spektakl uživo. Ko će biti pobednik velikog superfinala? – odlučićete vi putem SMS glasova, nakon što vidite nastupe 17 finalista koji se pripremaju da daju sve od sebe.

Mentori ove sezone bili su Ana Bekuta, Viki Miljković, Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, Snežana Đurišić, Aleksandar Milić Mili, Đorđe David i Dragan Stojković Bosanac, koji su zajedno sa kreativnim direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem dali sve od sebe da kandidatima ukažu na dobre osobine njihovih nastupa, ali i na one sitne nedostatke koje su imali, i koje su u međuvremenu ispravili stigavši u veliko finale kada treba da dobiju isključivo vaše glasove.

50cece6f71456e18eb19b51f7c8f26a71faf9ca3

Prethodno će večeras u polufinalu koje je u 21 sat na TV Pink kandidati odmeriti muzičke snage, a 17 najboljih otići će u veliko finale koje je na programu uživo u subotu 24. juna od 21 sat na TV Pink.

Pogledajte u kratkom videu kako će veliko finale izgledati:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić