„Kao u policijskom centru“ Voja Nedeljković pred finale dobio novu ulogu (VIDEO)

GRANDONLINE.01 16 45 17.Still075

On sve vidi i sve zna, bar tako voditelj „Zvezda Granda“ Voja Nedeljković tvrdi, a ekipa Grand portala se u to i uverila.

Uoči polufinala najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu voditelj je otvorio vrata sobe emocije u kojoj godinama unazad dočekuje podršku kandidata i sa njima prolazi kroz strepnju, radost i sreću dok se takmičari na sceni bore za ostvarenje svojih snova.

SANJA KUZET I VOJA NEDELJKOVIC ZG SNIMANJE 27032023 FOTO MUNJA 11 ok

Anegdota iz čuvenog bekstejdža je mnogo, a u svom maniru voditelj je dočarao radnu atmosferu i prostor u kom godinama radi.

-Evo, ja sam ovde kustos sobe utisaka. Ovde pokazujem naše eksponate, kamermane, mikrofone, kamere, ekrane i ostalo-našalio se Voja na početku razgovora.

Kako sa kandidatima i njihovom podrškom preživljava sve emocije koje javno pokazuju dok željno iščekuju ishod glasanja žirija, tako nas je zanimalo da li u trenucima sreće i uzbuđenja ponekad podeli i slatkiše koji mu stoje na dohvat ruke.

-Zazidane napolitanke stoje od 2019. godine, pretvorile su se u stirodur. Ja mogu da ih jedem samo ovako cele u kesi– našalio se voditelj.

Screenshot 2023 06 23 135703

Voja nije mogao a da a ne prokomentariše šta se dešava u čuvenom bekstejdžu i otkrije koju ulogu pred i u toku snimanja ima.

-Ja se osećam ovde kao Veliki brat, sve posmatram šta se dešava, kako se ponaša žiri, pratnja, Popović i jako mi je lepo. Ustvari ovde kao da radim u policijskom centru, nadgledam ceo gra(n)d. Slušam i šta pričaju- rekao je Voja gledajući monitore koje prate dešavanja na sceni.

Tokom razgovora Voja je otkrio i koje krucijalne promene će se dogoditi tokom leta u „Zvezdama Granda“, a o čemu se radi saznajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić