Login/Registracija

HAOS U STUDIJU Popović vikao na Cecu, Marija nasrnula na Đorđa: „KAO NA PIJACI“ (VIDEO)

Očekujte neočekivano svaki put kada je reč o „Zvezdama Granda“, a ove subote biće baš tako – neočekivano i pompezno, budući da će varnice sevati sa svih strana.

Neverovatan žar borbe mentora i njihovih kandidata da dođu do trećeg kruga, dovešće do žestokih zamerki, sukoba, pa čak i ućutkivanja pojedinih članova žirija od strane njihovih kolega.

Prva u redu za pobunu našla se Viki Miljković koja je svojim kolegama uputila veliku zamerku.

-Ja bih zamolila određene mentore da kad imaju neke zamerke prema kandidatima, pogotovo mojim, da prvo sprovedu u delo reči koje izgovaraju ka svojim kandidatima – rekla je Viki, ali joj je Mili odgovorio da je to greška mentora i da pesma koju je dala svom kandidatu nema veliki raspon.

-Ti ni ne znaš šta je raspon – odgovorila mu je ona, a na to se nadovezala Ana Bekuta.

-Mislim da si zapečatila svoje komentarisanje ovde, jer svoje kandidate nisi naučila ništa. Ti da nešto znaš u muzici, ti joj to ne bi dala u životu- odgovorila joj je Bekuta, a zatim dodala:

-Ponašaš se kao da prodaješ jaja, konstatno se ponašaš kao pijačarka.

U kuminu odbranula stala je Ceca Ražnatović, ali je u međuvremenu Saša Popović „izgubio živce“, te je iz sveg glasa povikao na nju.

-Šta radiš šest dana? Objasni mi,sediš kući, gledaš televizor, jedeš, piješ, ladiš… – rekao je Saša, a u to se nadovezao Đorđe David.

Ipak, Marija Šerifović nije mu dala da progovori, te mu je poručila:

-Prekini više! – odbrusila mu je ona, a zatim ga rukom ućutkala što je šokiralo rokera.

Sve detelja svađalačke i borbene epizode koja vas očekuje u subotu, pogledajte u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić