Viki Miljković naterala Nermina da progovori o devojci, on sve otkrio, pa joj se osvetio: „Ovo sada ide direktno“ (VIDEO)

VIKI MILJKOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 32 ok

Nakon pobede u „Zvezdama Granda“, Nermin Handžić i Viki Miljković izgradili su neverovatan porodični i prijateljski odnos kakav se ne viđa često na estradi.

S obzirom da Nermin sada često dolazi u Beograd, on je u Violetinom domu uvek dobrodošao, a sada su isplivali njihovi privatni snimci na kojima se vidi kako oni provode slobodno vreme u prestonici.

Nermin je pokazao kako se druži sa Andrejem dok zajedno vežbaju u teretani i koriste sve mogućnosti lukusznog kompleksa u kome žive, nakon čega su se svi porodično uputili u šetnju i uživali u prelepoj prolećnoj noći.

Screenshot 20230426 093414

Na poznatom šetalištu, Viki i Taške su se pojavili kao sav normalan svet u opuštenom izdanju i trenerkama , a u jednom trenutku Viki se zaljuljala na ljuljašci kao devojčica što je Handžić obelodanio na svom Instagramu.

Ovo ide na stori. Andrej evo osveta, šta god mi uradimo ide na Instagram, evo sada ovo ide direktno– sa osmehom je rekao pobednik dok je snimao svoju mentorku koju je sin dodatno ubrzao na ljuljašci dok je ona vrištala.

Screenshot 20230426 093402 1

Zaljubljeni kao i prvog dana, Viki se popela Tašketu na leđa, dok je on nosio, a mladi pevač imitirao fana.

Kada mogu oni nas, možemo i mi njih da snimamo. Dobro veče, može izjava, može autogram – šalio se Nermin, a Viki im nije ostala dužna.

Jedan šalje poruke, drugi se ljulja. Andrej kome šalješ poruke, je l’ devojci? A ti, Nermine gde ti je devojka– provocirala je Miljkovićeva.

Moja devojka, upala u reku– šaljivo je odgovorio Handžić.

Kako je sve igledalo pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić