Login/Registracija

Verila se zvezda Granda, čestitke samo pljušte „Rekla sam da“ (FOTO)

ZG SCENA TOTAL FOTO MUNJA 4

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Biljana Sulimanović oglasila se sinoć na društvenim mrežama sa najlepšim vestima.

Naime, ona se juče verila, a njen dečko Nenad je pripremio iznenađenje o kome nije mogla ni da sanja. On je okupio najbliže prijatelje i porodicu i pitao Biljanu da se uda za njega.

6335f1eedd0bb8ea14ecbb4f27436e516d4f89c6

Pevačica je ostala zatečena kada je videla šta se dešava, ali je naravno prihvatila ponudu. Srećne vesti podelila je na društvenim mrežama uz fotografije romantične veridbe.

Screenshot 20230923 232123 Instagram

-Rekla sam „Da“ – napisala je Biba, a odmah su usledile čestitke pirijatelja i porodice.

Screenshot 20230923 232135 Instagram

Podsetimo, Biljana je 2022 godine preživela težak period koji je promenio njen život iz korena. Naime, doživela je veliki udarac kada je izgubila bebu, a u ispovesti za naš portal tada je ispričala šta se dogodilo.

-Moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca- rekla je ona tada za Grand.

BONUS VIDEO – Pogledajte šta se dešavalo iza kulisa snimanja prve emisije „Zvezde Granda“:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković