Login/Registracija

‘VATA BALANS: Zorana Mićanović POBEDILA SAMU SEBE, Mili KRIV za SVE

Mlada zvezda Granda Zorana Mićanović važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica mlađe generacije. Tajna njenog sjajnog izgleda često se komentariše i među vršnjacima, a poznato je da u moru obaveza Zorana poslednjih meseci redovno odlazi u teretanu preko nedelje.

Pevačica je naime ranije otkrila da je sa vežbanjem počela na nagovor svog producenta Aleksandra Milića Milija, a s obzirom da pohvale na račun njenog izgleda neprestano pristižu, to se ispostavilo kao pravi potez.

Zorana koliko je poznato isprva nije bila toliko oduševljena činjenicom da će morati redovno da odlazi u teretanu, ali želja za uspehom na estradi i praćen je svih saveta vode je pravim putem. Nije uvek lako vežbati, svi će se složiti, ali ovoga puta vlasnica hita „Sikter“ pobedila je samu sebe. Dok njena prijateljica leškari na lejzi-begu Zorana vredno trenira, radeći vežbe za donje delove nogu i ne haje što se ljudi pored nje odmaraju.

Mora da se pištuje ishrana i redovno mora da se trenira. Ovo su rezultati nakon tri meseca, zadovoljna sam, ali može to još bolje. Nastavljam još jače – rekla je nedavno Zorana ranije za Grandl, a u videu ispod pogledajte kako vežba.

-Dok Zorana ‘vata balans… – napisala je pevačica uz najnoviji video.

Povećana i zategnuta zadnjica, kao i fantastični trbušnjaci prikovali su njene pratioce na društvenim mrežama za ekran, koji sa nestrpljenjem iščekuju nove fotografije i videa, a mnogi komentarišu da na svakom sledećem sve bolje i bolje izgleda.


NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić