Unuk čuvenog pevača ispao iz „Zvezda Granda“, a onda usledio poziv koji mu je promenio život: „Tad zapravo kreće sve“ (VIDEO)

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Đorđe Đinović, iako nije ostvario zavidan uspeh u takmičenju, uspeo je da samo nakon jednog pojavljivanja završi na naslovnim stranama i to kada je javnost saznala da rođak Cuneta Gojkovića.

Ipak, ova situacija ga nije obeshrabrila, već mu je dala vetar u leđa da bude bolji, nakon čega mu se sudbina osmehnula kada je dobio poziv od našeg poznatog pevača.

Unuk Cuneta Gojkovića u „Zvezdama Granda“

-Aca Lukas mi je obeležio godinu. Sećam se dana kad sam dobio poziv da gostujem na koncertu u areni u Zenici. To je baš bilo neposredno posle „Zvezda Granda“, negde oko 18. decembra. Pričao sam koju sam već tremu imao ovde, a tamo u Areni i do bine je bila ozbiljna trema, znoje mi se dlanovi, puno ljudi. Izlazim na binu i kao da mi je neko odsekao receptor za tremu. I od tog trenutka moja karijera kreće uzlaznom putanjom, zaprvo od kad sam gostovao na koncertu kod Ace Lukasa – istakao je Đinović za Grand.

IMG 2736

Đorđe Džinović o karijeri

Đorđe smatra da je ranije bilo lakše starijim izvođačima da naprave hit, ističući da sada ima mnogo više pevača i pevačica, te da je samim tim teže izdvojiti se.

Sigurno da su stare pesme dosta kvalitetnije od boljih, ali mislim da sad previše pesma izlazi. Mislim da nema dovoljno prostora da se dobre pesme dobro plasiraju i reklamiraju jer ima mnogo izvođača i onda je stvarno teško, nekad je to bilo mnogo lakše, i zbog toga su pesme i bili toliki hitovi – rekao je on.

Pevač je istakao da mu želje za nerednu godinu uvek ostaju iste, a to je da bude sa porodicom na okupu, smatrajući to najvažnijim vrednostima u životu.

IMG 2738
Đorđe Đinović uspeh

-Ja svakog dana imam istu želju. Da je moja porodica zdrava, da smo svi na okupu. To je meni na prvom mestu, sve ostalo je nebitno ili manje važno. Jedva čekam nekad da stignem kući i da ih vidim – iskreno je ispričao za Grand.

BONUS VIDEO: Đorđe Đinović „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: K.Marković