LAŽNO se predstavljao u „Zvezdama Granda“, sada je istina izašla na videlo: „Unuk poznatog pevača se naljutio na mene“ (VIDEO)

Lazno se predstavio u zvezdama granda
Lažno se predstavljao u Zvezdama Granda

Pevač Đorđe Đinović predstavio se publici i žiriju u „Zvezdama Granda“ kao unuk legendarnog pevača Cuneta Gojkovića, ali je sada priznao da je ova priča bila lažna.

lazno se predstavio u zvezdama granda 4
Lažno se predstavljao u Zvezdama Granda

Lažno se predstavljao u Zvezdama Granda

Naime, mladi pevač kaže da je u jednom gostovanju rekao da je u rodbinskim vezama sa pevačem, ali je priča otišla u potpuno drugom smeru.

-Ja sam gostovao u jednom jutarnjem programu tada i pitali su me odakle mi talenat za muziku, ja sam rekao da mi je to nasleđe sa mamine strane. Njen otac Ljubiša koji je pevao je moj najbliži predak, a Cune Gojković mi je rođak iz falimije, oni su braća. Tada je to krenulo da sam ja Cunetov unuk, ali ja uopšte nisam njegov unuk, jesam, ali ne toliko blizak. Nisam prvo ili drugo koleno, nego četvrto ili peto – rekao je Đorđe u emisiji „Grand Magazin“.

lazno se predstavio u zvezdama granda 7
Lažno se predstavljao u Zvezdama Granda

Iako je javno pokušao da objasni u kakvim je zapravo rodbinskim odnosima, Đorđe kaže da je priča otišla tako daleko da se rođeni Cunetov unuk naljutio na njega i pomislio da on koristi priču kao reklamu u takmičenju.

-Nije me niko kontaktirao, ali mislim da se naljutio njegov rođeni unuk zbog toga. Meni je bilo jako neprijatno i rekao sam mu da nije do mene. Pomislio je da ja to koristim za reklamu, svoju ličnu. Ja se nisam tako predstavljao niti pisao, to su drugi ljudi napisali – kazao je on i dodao:

-Ovo je ozbiljno breme i veliki teret za mene, imao sam veliku tremu, bilo me je sramota kako da se opravdam da nisam Cunetov unuk, rođak sam. Onda sam delimično objasnio celu priču i nadam se da je svima jasno.

Inače, Đođre je bio nedavno povezivan i sa pevačicom Radom Manojlović, li je on i ove navode oštro demantovao za Grand.

Kako je Đorđe pevao u Zvezdama Granda pogeldajte u videu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković