Tokom takmičenja je krio kao zmija noge, a prava je lepotica: Ovo je supruga Igora Kneževića

IGOR KNEZEVICok 6

Sezonu „Zvezda Granda“ koja je iza nas osim fantastičnih talenata obeležilo je i najviše oženjenih takmičara. Supruge pojedinih učesnika bile su redovna podrška u Grandovom studiju, dok su neke radije birale da ih podržavaju od kuće.

Jedna od njih je Fatima, supruga Igora Kneževića koja se veoma retko pojavljivala u javnosti, a malo ko zna da su pevač i njegova lepša polovina već nekoliko godina u skladnom braku.

274647748 148413504258007 4384059111540774162 n

Da život piše romane, svedoči i njihova simpatična ljubavna priča.

-Prodavala se kuća do moje. Oni su tu kupili kuću, mi smo se upoznali, spanđali smo se, smuvali i tako dalje -rekao je Igor sa osmehom i priznao da danas žive pravu bajku.

-Uzeli smo se pre neke četiri godine. Imamo ćerku Gabrijelu i sina Filipa. Ćerkica ima 3 i po godine, a sin godinu i po dana -ispričao je za Grand.

IGOR

Inače, društvene mreže lepe Fatime preplavljenje su porodičnim fotografijama i rečima podrške koje je pružala svom suprugu tokom takmičenja.

IGOR 1

Podsetimo, Igor Knežević se sa samo dvanaest godina prvi put pojavio na Grandovoj sceni gde je i stasao, a od samog početka je govorio da mu je porodica na prvom mestu i najveći vetar u leđa tokom borbe u „Zvezdama Granda“.

BONUS VIDEO: Ko je osvojio srca zvezda Granda?

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović