Ovo su najgledaniji nastupi iz prošle sezone „Zvezda Granda“, jednu takmičarku ste sigurno zaboravili (VIDEO)

0A0A3406

Takmičenje „Zvezde Granda“ vinulo je mnoge talente u velike zvezde, a pojedini učesnici najgledanijeg šoua u regionu ostavili su veliki utisak na publiku.

Zbog toga smo rešili da vas podsetimo koji su to nastupi mladih pevača iz prethodne sezone „Zvezda Granda“ koji su vas ostavili bez teksta.

0A0A7650 630x426 2

Ubedljivo najgledaniji nastup šesnaeste po redu sezone je nastup Dženana Rakića koji je tokom takmičenja branio boje tima Đorđa Davida.

Numerom „Iz jednog pogleda“ i „Lutka za bal“ Dženan je fascinirao žiri, a ovaj nastup na Jutjub platformi broji neverovatnih 380 hiljada pregleda.

Nakon izvođenja ovih hitova Rakić je osvojio ukupan broj glasova stručnog žirija, a komplimenti na račun njegov pevanja pljuštali su sa svih strana.

Drugo mesto, po broju pregleda na Jutjubu zauzela je Marijina takmičarka Martina Jozinović.

Izvođenjem numera „Kao moja mati“ i „Nismo smeli“ ova talentovana devojka ostavila je veliki utisak sudeći po broju pregleda te se zasluženo našla na visokom drugom mestu sa 371 000 pregleda.

Bronzana medalja otišla je u ruke simpatične Lidije Matić. Njen nastup danas broji 177 hiljada pregleda, a mnogi kažu da je izvođenjem pesama „Manite se ljudi“ i „Nema cara od bećara“ prevazišla samu sebe.

Na četvrtom mestu nalazi se Beloruskinja Ksenija Tanu. Iako je tokom deset meseci oduševljavala region svojim spektakularnim nastupima, publika je jedan izdvojila kao ubedljivo najbolji.

Kada je zapevala Marijin hit „Molitva“ i „Ne tiče me se“ ostavila je sve bez daha, a ovaj nastup danas broji čak 172 hiljade pregleda na Jutjubu.

Iako nije bila u polufinalu „Zvezda Granda“ sedamnaestogodišnja Arsena Sapi pokazala je neverovatan talenat za svoje godine, a njen nastup na kojem je pevala „Ne dam bolu“ i „Zabranjena ljubav“ broji čak 143 000 pregleda na Jutjub platformi.

BONUS VIDEO: Saša Popović otkrio kako će izgledati nova sezona „Zvezda Granda“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović