Login/Registracija

Aleksandra Mladenović otkrila koja pevačica joj je najviše pomogla u karijeri: „Provodile smo sate i sate zajedno“

ALEKSANDRA MLADENOVIC ASMM SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 20

Kada je rešila da svoju sreću okuša u „Zvezdama Granda“ Aleksandra Mladenović nije ni sanjala da će danas biti jedna od najtraženijih pevačica na estradi.

Ipak, svaki početak je veoma težak te ni Mladenovićeva ne krije da se susretala sa padovima i usponima koje je mnogo puta prevazišla zahvaljujući Ceci Ražnatović.

-Cecu sam upoznala 2012.godine kada sam takmičila u „Zvezdama Granda“. Moram reći da mi je tada svojim savetima mnogo pomogla oko pevanja. Ona je predivna osoba, toliko normalna i prizemna da je sa razlogom jedna jedina zvezda kod nas- otkrila je Aleksandra.

ipiccy image 33 1

Cecin savet da uvek treba da bude svoja i prirodna dobro je upamtila, čime se i vodila tokom učešća u najgledanijem muzičkom šouu.

I ne samo da je savetovala, Ceca je u Aleksandri prepoznala veliki talenat i potencijal te joj je i mnogo puta držala časove pevanja.

Ceca je super osoba, a ono što mi se najviše sviđa je to što je vrlo je prirodna i ne glumi zvezdu. Bila sam kod nje u kući nekoliko puta. Mnogo mi je pomogla oko pevanja! Sećam se da smo tokom sezone sate i sate provodile pevajući zajedno kod nje u kući, vladala je prava kućna atmosfera. Pripremala me je i davala savete kako da na što bolji način da otpevam pesmu „Noćas kuća časti”, za koju smo uradili matricu sa velikim ponosom je ispričala Mladenovićeva svojevremeno, a danas su ona i Ceca velike prijateljice.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović napravila neverovatnu tranformaciju

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović