Tijana Milentijević zaljubljena do ušiju u Vuka Moba, otkrila na šta je pala: „Odmah potom smo ušli u vezu“

tijana milentijevic oi vuk mob u vezi 1

Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, uživa u ljubavnoj romansi sa reperom Vuk Mobom.
Vest o ljubavnoj vezi u koju je uplovila sa kolegom Vukom Mobom šokirala je javnost. Iako deluju kao spoj nespojivog, pevačica ističe da je presrećna i prezadovoljna.

-Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obeležilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je ulepšao celu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto pre nego što smo javno to ozvaničili. Neko vreme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se videli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena – priznaje ona za Blic.
Dok govori o Vuku, Tijana ne skida osmeh sa lica, i otkriva šta je ono što ju je kod popularnog repera kupilo.

tijana milentijevic mikro

-Svašta nešto, stvarno. Jako je šarmantan. Ume lepo da se ponaša prema meni. Poštuje me i ceni me. Smejem se sa njim po ceo dan. Ne mogu da izdvojim jednu stvar u koju sam se zaljubila, sve to – istakla je ona.
Brojne koleginice složile su se sa tim da nije lako biti partner jedne pevačice, ali s obzirom na to da se Vuk bavi istim poslom, Tijana ističe da i te kako ima razumevanja za sve što joj njen posao donosi, ali i uskraćuje.

Tijana Milentijevic 1

-On sve razume, možda i više od svih, baš zato što je u istom poslu. Maksimalno me podržava, što meni puno znači. Sve sam bolja u ovome što radim jer me gura, tera me čak i kada mene nešto mrzi da radim. On je u poslu duže od mene, pa mi stalno daje savete, toliko da ne mogu da izdvojim nešto posebno. To je svakodnevno, koje god teme da se dotaknemo, on mi da neko svoje mišljenje i savet. Kažu da ljubav i karijera ne idu zajedno, ali kada smo mi u pitanju ide, jer se mi baš razumemo. I ja njega podržavam maksimalno, možda više nego što on sam sebe podržava. Verujem u njega, kao i on u mene – kazala je ona, pa otkrila da li je u planu i neka poslovna saradnja između Vuka i nje:

-Za sada još nismo o tome razgovarali, ali nije isključeno. Ako potraje veza, a daće bog da potraje jer je sve lepo, možda nekada.

BONUS VIDEO: Tijana Milentijević – Audicija za „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić