Vesna Zmijanac napravila lom na koncertu Dina Merlina u Zagrebu, publika vrištala kada je izašla na scenu (VIDEO)

Dino Merlin sinoć je održao drugi u nizu koncert u Zagrebu koji je bio rasprodat do poslednjeg mesta, a zbog prevelikog interesovanja čekaju ga još dva spektakla u hrvatskoj prestonici 15. i 16. decembra.

Kao i svaki put emocija je bila prisutna od prvog do poslednjeg takta dok je publika uživala u njegovim najvećim hitovima koje je pevala sa njim uglas, a poseban trans dogodio se kada se na seni pojavila gošća iznenađenja.

Vesna Zmijanac na koncertu Dina Merlina

Iako Dino uvek pažljivo bira svoje goste, Vesnu Zmijanac publika željno iščekuje na svakom koncertu, a ta želja im se sinoć i ispunila.

ipiccy image 4 1
Vesna Zmijanac na koncertu Dina Merlina

Vesna Zmijanac na koncertu Dina Merlina

Kada je Merlin zapevao hit „Jorgovani“, publika još uvek nije znala da će mu se Zmijančeva pridružiti na sceni sve do trenutka kada se približila njena strofa kada se pojavila na bini što je ispraćeno vriskom i ovacijama publike, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Dino Merlin izlazak na scenu u Beogradu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić