Login/Registracija

Nikola Ajdinović ima novu devojku? Svi komentarišu da je prava LEPOTICA

Nakon što se razveo od svoje dugodidšnje supruge sa kojom ima dvoje dece, Nikola Ajdinović Šećer izgleda da ima novu devojku koja je takođe pevačica.

Sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, mlada Anđelija Krstić i Šećer se poznaju duži vremenski period i do sad su nekoliko puta nastupali u dijaspori na raznim veseljima. Kako tvrdi izvor blizak portalu, među njima su nedavno sevnule varnice na jednom zajedničkom nastupu,a spojio ih je klavijaturista Dejan Ćirković Ćira.

Na društvenoj mreži Instagram nedavno je osvanuo video na kojem je pevač ljubi i gricka za obraz, dok je ovaj snimak Anđelija prokomentarisala sa rečima – Ubio sam dušu, ej!


Neposredno pre toga osvanula je i njihova zajednička fotografija uz koju je Anđelija uz emotikon srca poručila:

– Ćao svima! Pozdrav za sve naše fanove, a posebno kuma Ćiru!


Vest da se razveo Šećer je potvrdio za naš portal u februaru ove godine.

– Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Poslednjih godinu i po dana bili smo na ratnoj nozi, a već 11 meseci nismo zajedno. Uživam u slobodi, ali još uvek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad!rekao je nedavno za Grand Online i istakao da iako se ljubav ugasila, zauvek će ostati povezani jer imaju dvoje dece.

– Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne sme da utiče na našu decu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju decu, pa tek onda na sebe – istakao je Ajdinović.

Kako radi punhom parom i zauzet je po nekoliko meseci unapred, pevač žali što nema vremena da se u potpunosti posveti sebi i porodici, ali za decu uvek nađe vremena.

– Moraš da imaš ljude oko sebe koji imaju razumevanja. Nažalost, nisam uvek sa svojom porodicom i svašta propuštam, ali trudim se kad god mogu da budem sa njima. Moja braća su uvek tu za mene jer sam ja sam sav u obavezama, ali dok imam njihovu podršku mogu da funkcionišem– rekao je pevač.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić