Login/Registracija

Takmičari razvalili na sceni, žiri na nogama, Marija dala komentar godine: „Jedan je mangup, drugi mi je seksi“

Danijel Ajetović i Igor Knežević priredili su pravi spektakl na sceni kada su ukrstili glasove u duelu koji je razgalio žiri koji ih je nagradio sa maksimalnim brojem glasova.

Milijev kandidat nastupio je prvi i izveo je numere „Bele ruže“ i „Kruška“, dok je Snežanin kandidat pevao „Njen oproštaj“ i „Barov bijav“.

Saša Popović pozvao je Voju da uključi iz bekstejdža gde su bile Igorova supruga sa decom kao i sestra, a zatim je podsetio kako se on takmičio u sezoni 2010/2011 sa 12 godina i najavio da će on sedeti u „Zvezdama Granda“ dok njegova deca ne dođu u šou.

Danijele, znaš da si mi strava isto tako je i Igor razvalio. Ovde mi se desila jedna mala promenica, Danijel mi je mangup koji zna da peva, a Igor mi je i malo seksi ovi njegovi muvići. Prednost dajem, u ovom duelu, Igoru– rekla je Marija sa čim se složila i Bekuta, a za razliku od njih Viki je smatrala da je Danijel bio bolji. I Ceca je dala prednost Igoru kao i Bosanac, a Đorđe Danijelu.

Mili je promenio kurs i upitao žiri za koga od ovih kandidata smatra da će napraviti bolji posao, a kako su njihovi glasovi bili izjednačeni, Popović je presudio da će oboje biti zvezde.

Oni su toliko različiti i ovo komentarisanje ko će biti veči je nezahvalno– zaključila je Marija.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić