Danijel Ajetović i Ivona Damjanović nakon što su pobegli sa scene priznali: „Znali smo da ćemo dobiti sve glasove“ (VIDEO)

Capture 3 8

Ivona Damjanović i Danijel Ajetović prošle subote oduševili su svojim nastupom u „Zvezdama Granda“ milione gledalaca, ali i stručni žiri.

Oni su osvojili maksimalni broj glasova i direktno su se plasirali u naredni krug takmičenja. Odmah posle nastupa su sumirali utiske za Grand, a oboje su priznali da su očekivali ovakav epilog glasanja.

-Oduševljena sam, zadovoljna sam i mislim da će u narednom krugu biti još bolje – kaže Ivona, a Danijel otkriva zbog čega je u ovom krugu odabrao Džeja i njegovu najlepšu baladu:

-To smo Mili i ja gledali šta ćemo i kako ćemo, ovo je bio moj odabir pesama. Bilo je još balada u izboru, ali sam ja odabrao ovu jer je najviše osećam i volim.

ivona i dnaijel

Kada su završili svoj nastup, oni su odmah pobegli sa scene, tako da nisu dobili komentare žirija. Takmičari priznaju da su zadovoljni ostvarenim rezultatom i da je ovaj broj glasova za njih bio očekivan.

-Sve okej, sve top. Očekivao sam šesticu, to sam i njoj rekao da ćemo zajedno dobiti šesticu – kaže Danijel, a Ivona nastavlja:

-Bukvalno smo se pre nastupa pogledali i shvatili smo da će sto posto biti dve šestice. Onda pogled na kraju kada smo dobili glasove, bili smo oduševljeni zaista, to je za nas bilo i očekivano – zaključila je Ivona.

U videu pogledajte šta su još Ivona i Danijel otkrili za Grand.

Pročitajte još:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/A.Dačic