Login/Registracija

Ovo do sada niste videli: Bosanac uhvatio Cecu za nogu, pevačicina reakcija je totalni hit (VIDEO)

Večeras vas očekuje mnogo dobre muzike ali i nadmetanje mentora koji su pripremali vredno svoje kandidate za poslednju emisiju šestog kruga koji je na programu večeras od 21 sat na TV Pink.

A s obzirom da se radi o poslednjoj emisiji, strasti su se razbuktale, kako između samih kandidata tako i među mentorima.

I dok su se kandidati vredno pripremali i raspevavali tik pred nastup, Saša Popović se već uveliko sprema za nove audicije i potragu za muzičkom zvezdom.

Viki i njena voljena kuma Svetlani Ceci Ražnatović izdvojile su se iz mase kako bi joj Miljkovićka na tenane pokazivala projekat i ideje za vili na Kipru o čijem novom enterijeru brine upravo pevačica, a Marija je uz kafu preko telefona pokušavala da organizuje poslovne obaveze.

Prisan zagrljaj Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca na sceni sigurni smo da će se dugo prepričavati. A dok su Ceca, Bosanac, Đorđe David i Viki pozirali pred našim objektivima, Marija i Snežana pobrinule su se da njihovi kandidati večeras blistaju na sceni.

Mili je pred snimanje nove epizode po običaju đuskao, a na crtu mu je ovog puta stala šarmantna voditeljka Sanja Kužet koja je zavodljivim plesom ceo studijo ostavila bez daha.

Dok su se ostali članovi žirija nadmetali ko bolje pleše, Snežana i Ceca donele su odluku da će se ovog puta držati samo pevanja.

Ovaj tekst plod je naše mašte, a cilj nam je isključivo da vas zabavimo.

Ceo video možete pogledati ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.G.