Login/Registracija

SVI DETALJI ROMANTIČNE VERIDBE Zvezda Granda počela da viče, pa pustila suze: „Hvala ti za sve“ (VIDEO)

ipiccy image 24 4

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Biljana Sulimanović pre samo dva dana se verila. Svom izabraniku Nenadu izgovorila je „da“ sa širokim osmehom, a sada objavila sve detalje veridbe o kojoj je maštala.

U toplini porodičnog doma i u krugu najbližih ljudi Nenad je pevačici postavio čuveno pitanje, a njena reakcija govori koliko je iznenađena.

Sa širokim osmehom, ali i suzama u očima Biljana je nekoliko puta povikala „da“ nakon čega je svom dragom skočila u zagrljaj.

PRSTEN

Video njihove veridbe naišao je na lavinu komentara na društvenim mrežama, a Bilja je emotivnim rečima mnoge rasplakala.

-Ljubavi moja lepa, hvala ti za sve. Kada sam sa tobom, osećam se kao da sam na vrhu sveta. Ti si svetlo koje obasjava moj život i čini ga predivnim. Tvoj osmeh me tera da se osećam kao da mogu sve. Zahvalna sam na svakom trenutku koji sam provela pored tebe. Ne mogu zamisliti svoj život bez tebe, jer ti si mi sve. Ljubav koju delimo je najlepši dar koji mi je život mogao dati. Kada sam sa tobom, osećam se potpuno. Tvoj glas me smiruje i uvek me čini srećnom. Tvoja ljubav je poput sunca koje greje moje srce i dušu. Srećna sam što mogu da ti pružim ljubav koju zaslužuješ. Volim te- poručila je pevačica.

U videu ispod pogledajte kako je izgledala romantična veridba:

Podsetimo, Biljana je 2022. godine preživela težak period koji je promenio njen život iz korena.

Naime, doživela je veliki udarac kada je izgubila bebu, a u ispovesti za naš portal tada je ispričala šta se dogodilo.

-Moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus. Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca- rekla je ona tada za Grand.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

POGLEDAJTE I:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović