Sa suzama u očima progovorila o svojoj „DRUGOJ MAJCI“: Ceca priprema svoj prvi album bez Marine Tucaković

Ceca i Marina Tucakovic

Svetlana Ceca Ražnatović je godinama sarađivala sa tekstopiscem Marinom Tucaković, koja je preminula u septembru prošle godine. Pevačica nikada nije skrivala da je Marina zaslužna za neke od njenih najlepših pesama, te da joj je njena smrt jako teško pala.

U svom rijaliti programu, Ražnatovićeva će pokazati da prvi put priprema novi album, a da Marina nije tu da joj u tome pomogne.

SVETLANA RAZNATOVIC CECA OK FOTO MUNJA 53

Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već i prevazići – rekla je Ceca.

Njih dve su uvek imale poseban odnos, pa je Ceca često isticala da joj je Marina kao „druga majka“.

Na Ušću sam je predstavila kao svoju drugu majku. Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo – ispričala je pevačica sa suzama u očima, pa dodala:

Marina Tucakovic 2

Bog je namestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao devojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu tako je i bilo – rekla je Svetlana.

Pevačica nikada nije skrivala da su Marina, ali i njen suprug Aleksandar Radulović Futa zaslužni za njenu uspešnu karijeru.

Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužniji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja – rekla je Ceca, prenosi 24sedam.rs.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić