Login/Registracija

Članice žirija u zanosnim kombinacijama došle na snimanje „Zvezda Granda“, Ceca nosi malu crnu haljinu

Ispred studija na Košutnjaku i danas je bilo mnogo medijskih ekipa koje su se okupile povodom snimanja još jedne emisije najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima „Zvezde Granda“.

Balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović izazovnim stajlingom oduševila je sveprisutne. Pevačica je za današnje snimanje odabrala šljokičastu haljinu, koja je istakla njene vitke i duge noge, dok je lice zaklonila naočarima za sunce.

Lepa voditeljka Sanja Kužet izabrala je elegantnu dugačku haljinu koja je naglasila njena ramena i struk, a elegantnu haljinu ponela je i Snežana Đurišić koja se na snimanju današnje emisije pojavila u plavim tonovima, dok je kosu pokupila u pundžu.

Ana Bekuta obukla je crnu haljinu i stajling upotpunila pismo tašnom sa zlatnim detaljima, a sličnu kombinaciju izabrala je i Viki. Naime, pevačica je nosila crnu haljinu koja je istakla dekolte u kombinaciji sa zlatnim kaišem.

Članica žirija Marija Šerifović koja uglavnom bira ležerne kombinacije, ovoga puta napravila je presedan i za snimanje izabrala teget odelo koje je upotpunila zanimljivim detaljem na levoj strani sakoa.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk