Otkrivena dugo čuvana tajna: Ceca priznala ko je šminka

aaa

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, surovog profesionalca, ali i ikonu stila.

Mnogim damama upravo Ceca je uzor kada je oblačenje, šminka i garderoba u pitanju, a iako mnogi misle da Ceca ne izlazi iz salona lepote, pevačica je otkrila da je istina potpuno drugačija.

Verovali ili ne, diva se zapravo najčešće šminka sama.

Skoro uvek se šminkam sama. Izuzetak su spotovi i veliki konceri kao što je recimo Ušće. Bilo bi zapravo zaista čudno da za trideset godina bavljenja javnim poslom nisam naučila da se sama šminkam. Danas sam se isto, za ovu emisiju sama našminkala – rekla je Ceca i ostavila sve u čudu.

cs

S obzirom da je javna ličnost pevačica uvek mora da bude inovativna kada je izbor garderobe u pitanju, pa često u kući nastane pravi haos kada se priprema za snimanja i koncerte.

Da dva puta odaberem isti komad odeće, mediji bi odmah pisali: „Ceco, presvuci se“ – rekla je pevačica.

Sve u studiju zanimalo je gde Ceca čuva silnu garderobu, na šta je Ražnatovićka odgovorila.

Garderoba mi stoji u drugom dnevnom boravku. Često izgleda kao buvljak, bude i haos. To ne izgleda ni malo lepo estetski, ali tako to izgleda kada su u kući dve pevačice. U kući nas ima pet žena – objasnila je folk diva, čija se ćerka Anastasija takođe bavi javnim životom i snima pesme koje broje milionske preglede na jutjubu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk