Login/Registracija

Sve je opremljeno sa ukusom i stilom: Pogledajte kako izgleda dom Ane Bekute (VIDEO)

ana bekuta 2

Pevačica Ana Bekuta pre nekoliko godina ugostila je ekipu Granda u svom stanu na Vračaru. Kako smo tada imali priliku da se uverimo, sve je birano sa ukusom i stilom.

stan ana beluta

Vidi se da je ona u opremanje stana uložila puno vremena i truda, pa je pažljivo birala svaki detalj. Od nameštaja dekoracije, pa do sitnih detanja, sve je na pravom mestu.

stan bkuta

U velikom dnevnom boravku centralno mesto zauzimaju porodične fotografije. Prva je njena fotografija sa majkom, a druga je fotografija Milutina Mrkonjića.

ana bekuta i majka

-Ovo je fototografija sa mojom majkom Milicom, a ovo je moja omiljena Milutinova fotografija, a ovo je njegovo ordenje. Kažu da te nagrade ne treba da stoje u mraku – rekla je Ana.

Dnevni boravak je prostran i sa puno svetlosti, a na plafonu ovog dela stana postiji jedna rupa koju su zabeležile naše kamere, a Ana nam je ispričala zbog čega je to tako.

Capture 10

-Kada je Brena bila tu, ovde je bio jedan luster. Kako Brena ustane, ona udari glavom u taj luster, tako da sam tada dobila ideju da ga skinem – dodala je pevačica kroz smeh.

bekuta stan

Nameštaj za stan je pažljivo birala, a neke delove enterijera je nabaliva i u inostranstvu. Sto je pazarila u Italiji, a stolice su domaće proivodnje.

Capture 11

Iako ima puno poslovnih obaveza, Ana ne krije da i u kuhinji provodi dosta vremena. I ovaj deo stana je uredila prema svom ukusu, ali je želela i da ima dosta prostora kada priprema neki obrok za porodicu.

Capture 12

Pevačica ističe da stan najviše voli zbog velike i prostrane terase sa koje se prostire savršen pogled na glavni grad.

bekuta terasa

Jedan deo stana je samo njen kutak, to je upravo mala šminkernica u kojoj se pevačica priprema na emisije i koncerte.

sminkernica bekuta

Njena unuka Sonja je zadužena za ovaj deo Aninog stajlinga, pa su ovu prostoriju zajedno opremile i birale detalje.

-Ovo je radni deo ovog stana, naime ovde se nalazi moja šminkernica – kazala je Ana za Grand.

U videu pogledajte kako izgleda dom Ane Bekute:

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković/Ž.Krstić