Login/Registracija

Verio 18 godina stariju koleginicu, pa se pokajao! Stefan Kosmajac odlučan: „Neću da se ženim“ (VIDEO)

Nakon veridbe 18 godina starije devojke Dušice Ikonić, ali i burnog raskida, nekadašnja zvezda „Granda“ Stefan Kosmajac rešio je da svoj život promeni iz korena i nakon duže medijske pauze sve iznenadio odlukom da neće da se ženi.

Pevač je batalio sve poroke i smršao čak 48 kilograma, a sad je svoju vernu publiku obradovao je i prvim singlom za „Grand produkciju“ pod nazivom „Neću da se ženim“.

Iako je bio rešen da svoj mladi život podredi starijoj pevačici, Kosmajac je ipak odlučio da još uvek neće da se ženi, ni u pesmi, ni u životu.

-(smeh) Još uvek sam mlad, polako, ima vremena za to – rekao je s osmehom Kosmajac čiju novu pesmu potpisuje Dragan Radonjić koji je radio muziku i tekst, dok je aranžman uradio Vladan Stojković.

U nastavku pogledajte spot koji je Stefan snimio u režiji mladog Dušana Šljivića.

Podsetimo, Stefan je popularnost stakao učešćem u „Zvezdama Granda“, gde je bio u timu Viki Miljković, ali je umesto njegovog talenta fokus bio na skandalima koji su ga pratili.

O pravim razlozima zbog kojih je promenio svoj život nedavno je govorio za Grand.

-Smršao sam jer sam imao problema sa kičmom. Jednostavno, posao pevača zahteva da čovek ima stav, a stav sa 120 kilograma ne može da se ima jer stomak vuče napred i onda boli kičma. Jedva sam izdržavao i odlučio da skinem 48 kila i sad nemam nikakav problem ni sa kičmom, ni sa čim. Super mi je, držim se sad ovoga -rekao za Grand i nastavio:

-Malo sam počeo da treniram. Ustajem ranom zorom, spremim sebi kaficu i možda ručak i tako započnem dan. Više ne izlazim, legnem rano, ustanem rano.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić