„Druže, plaćamo te, moraš da pevaš“ Stefan Kosmajac otkrio pol bebe, pa se požalio: „Žena i ja smo već pričali o tome“ (VIDEO)

Pevač Stefan Kosmajac uskoro će po prvi put postati tata i nimalo ne skriva emocije pred ovaj srećni događaj koji ga očekuje narednih dana.

Stefan Kosmajac čeka sina

Njegova supruga je, naime, ušla u deveti mesec trudnoće i prinova može da stigne svakog časa.

-Ne bih da otkrijem tačan termin koji su nam lekari proračunali, ai dosta je, u devetom smo mesecu. Sad, svaki dan se očekuje, pa ćemo videti – rekao je Kosmajac za Grand i otkrio da čeka sina.

stefan kosmajac čeka sina
Foto: Z.K.Munja

Stefan Kosmajac sa suprugom spreman za dolazak naslednika na svet

Pevač je priznao i da nije od onih sujevernih osoba koje ne kupuju stvari za dolazak prinove pre nego što se ona rodi.

-Sve smo to spremili, ima mesec dana. Sve čeka pripremljeno – dodao je Stefan i priznao da nema tremu što će se naći po prvi put u novoj životnoj ulozi.

-Nije mi frka. Jedva čekam da se to desi. Lepo je to neko ushićenje. Ja ne znam kakav je to osećaj, saznaću kad budem postao tata, ali verujem da je mnogo lep – priznao je pevač.

stefan kosmajac napravio dogovor sa ženom
Foto: Z.K.Munja

Stefan Kosmajac postigao dogovor sa ženom, već sada zna kada će menjati pelene

Kosmajac je siguran i da će mu se za koji dan život promeniti na bolje, upravo zbog dolaska naslednika na svet.

-Nema potrebe da se menja na gore, samo treba na bolje – dodao je Kosmajac u svom stilu i ispričao da se već sa suprugom dogovorio oko kućne organizacije kada sin bude stigao u njihov dom.

-Žena i ja smo već malo pričali o tome. Kada ne budem radio, sigurno da ću biti tu i za noćna presvlačenja, ali kada budem imao nastup neću moći sebi dozvolim da odem neispavan i kao posledica toga promukao na nastup. Niko neće da kaže „Ej super, ti imaš dete pa nema veze“. Biće „Druže, plaćamo te, moraš da pevaš“. Tako da smo to rešili. Kad pevam, odnosno kad imam sutradan nastup onda odmaram. Ali Bože moj, pa to je naravno, što slušam iz priča, da tu nema ništa lepše od tog nespavanja kad si oko svog deteta – ispričao je Kosmajac.

stefan kosmajac očekuje rođenje sina, sve je već spremio
Stefan Kosmajac čeka sina / Foto: Z.K.Munja

Pevač je otkrio i da su on i supruga već odlučili koje će ime dati nasledniku.

-Odlučili smo koje ćemo mu dati ime, ali ne želim sada to da otkrijem – zaključio je Kosmajac.

Razgovor sa Stefanom Kosmajcem pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić