Kandidati doveli energiju do usijanja, mentori u buri emocija završili ispod stola, Popović zgranut: „Šta radi ovaj Mili?!“

ipiccy image 3 3

Šesti takmičarski par ostao je pomalo u senci pravog šoua koji su priredili njihovi mentori, prvenstveno Aleksandar Milić Mili. Na scenu su izašli Nejra i Eki Prošić koji su maestralno otpevali „Barabu“ od Tife i Elvire i „Obećanja“ od Magazina i Tife, a u duelu sa njima našao se Željko Trbojević koji je večeras pevao „Ja volim samo sebe“ od Psihomodo popa i „Odlazak u grad“ od Riblje čorbe. Duetski par spremao se kod Marije Šerifović dobivši zasluženo 6 glasova kao i drugi kandidat koji je u Milijevom timu.

IMG 8321

Takmičari su podigli energiju u studiju, a Mili je sve vreme đuskao, zagrlivši više puta Mariju, a dobar „vajb“ zadržan je i tokom glasanja.

-Željko skini tu periku, spasi se! Sve vreme se mlatiš s perikom – rekla je Ceca, dok je Mili uzeo svoju koleginicu mentora u krilo, a kada se neočekivano stolica isklizla i njih dvoje su pali ispod stola.

IMG 8340

-Šta radi ovaj Mili?! – stajao je zgranut Saša Popović.

-Poginuše – prokomentarisao je Đorđe David, a Snežana Đurišić je dala sturčno obrazloženje:

-Oni sad ne mogu da ustanu od smeha – rekla je Snežana i bila je u pravu.

IMG 8336

Mili i Marija su se smejali dok su ležali na podu.

-Kad smo ovde dole, šta sad – prokomentarisao je Mili nasmejan, dok je Saša vadio situaciju. A onda su se videle posledice:

-Uh, puče stolica – primetio je Mili shvativši razlog pada.

-Kad ste mi vi živi ostali, sad mi je lakše. Mogli su i vas da povuku u ambis, ko zna kako biste prošli – rekla je voditeljka Sanja Kužet, dok su se članovi žirija smejali ovoj neočekivanoj situaciji.

0A0A4691 3

Popović je zamolio scenografe da nađu još jednu stolicu, a Marija je dala svoje viđenje situacije.

-Sve za ljubav. Samo ljubav – rekla je Marija, a MIli ju je poljubio u obraz.

Viki Miljković je iznela svoj zahtev:

-Želim da mi se plati beneficirani radni staž – rekla je Viki.

Popović je na kraju ipak imao drugačije viđenje čitavog događaja:

-Ne moraš Maro u Ameriku da ideš da zatrudniš, možeš i ovde – rekao je Popović.

Viki je prva dobila reč:

-Rekla sam da želim beneficirani radni staž zbog Đorđa koji ovde vrši atak na mene i Cecu. Što se tiče kandidata bili ste dobri, a što se tiče Đorđa, bio je katastrofalan – rekla je Viki, a Đorđe je objasnio zašto je dobio ovaj epitet od kolega.

IMG 7879

-Zato što sam se drao na Čorbinu pesmu, bio je pun pogodak. To se tako radi, prava priča! Koliko je ova prva pesma bila dobra, toliko ova druga nije valjala i ko god da ti ju je dao dabogda bio žedan do kraja emisije i pao sa stolice sa Marijom u krilu – rekao je Đorđe i pohvalio izbor prvih takmičara koji su se odlučili da pevaju duete Mladena Vojčića Tife.

Ceca Ražnatović je insistirala da drugi kandidat skine periku.

-Moji glasovi govore sve. Skini periku! Ugušićeš se, ne možeš da dišeš, da trčiš kako treba – rekla je Ceca.

SVETLANA CECA RAZNATOVIC ZG SNIMANJE 16052023 FOTO MUNJA 4 ok

Bili ste super, zabavili ste nas i dobro ste pevali – rekla je Snežana, a Dragan Stojković Bosanac i Ana Bekuta su imali slično mišljenje, s obziro da su svo troje na sceni zvučali vrhunski.

Mentori su na kraju pohvalili svoje kandidate koji su se direktno plasirali u sedmi krug takmičenja „Zvezde Granda“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić