Login/Registracija

Edo Husarić jednim potezom kupio kolegu za sva vremena: „Nema puno ovakvih“ (VIDEO)

Da zdrava konkurencija vlada među takmičarima popularnog muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ svedoče i Edvin Edo Husarić i Omer Polić koji je ove nedelje „izgubio“ u duelu sa kolegom.

Ipak, kako trvde za Grand ljutnje nema, a njih dvojica su i sada jedno drugom najveća podrška.

-Uh, uh! Protvinik je bio pretežak, nisam njega nikako želeo da dobijem u duelu. Ali se desilo tako kako se desilo ali i da je bilo drugačije bilo bi zasluženo. Ono što je sigurno, Omer i ja ćemo ostati prijatelji i posle ovoga. Sve ovo će se jednog dana završiti a mi ćemo se družiti- rekao je Husarić za Grand, a doslovno sa svim što je istakao bio je saglasan i njegov kolega Omer.

-Čast je imati ovakvog protivnika, pa nema ih puno ovakvih!- dodao je Polić.

Kažu da numere Šerifa Konjevića mogu da iznesu kako treba samo dobri pevači, a čini se da je i Edvinu i Omeru to olako pošlo za rukom iako su sasvim slučajno, obojica ove nedelje pevali Konjevićeve hitove.

-Šerif je u stvari jedan pevač koji je merilo za pevanje, kao što je bio i Šaban. Mada ovo je bila slučajnost što smo obojica pevali Šerifove numere- rekao je Omer za Grand, a kolega se našalio:

-Božja ruka je htela da se mi sretnemo sad!- dobacio je Edo.

Jednim potezom pred Grandovim kamerama Edo je uspeo da oduševi, ali i iznenadi svog kolegu.

-Znate šta, do sad mi je bilo drago kada sam prolazio dalje, a sad mi je još više drago jer sam imao izuzetno teškog pritivnika. Žao mi je što on nije prošao, ali evo pozivam sve da na Fejsbuku glasaju za našeg Omera. On zaslužuje da prođe dalje jer je sjajan pevač, naravno i ja ću glasati za njega jer je on moj drug- sa osmehom je rekao Husarić.

A zbog čega Omer Polić smatra da se izdvaja od ostalih takmičara saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ A. Milinković