Login/Registracija

ŠOK NA NASTUPU! Poznatom pevaču „Zvezda Granda“ tražila mikrofon, ON GA ODUVAO: „Ja to ne praktikujem“

Ne postoji pevač kome se nije desilo da mu na nastupu neko od gostiju traži mikrofon kako bi zapevao nešto, međutim nisu svi voljni da im to i dopuste.

Ipak, u moru ljudi koje samo ponese vesela atmosfera pa vape za mikrofonom nađe se i po neki pevač, o čemu je govorio Nihad Alibegović koji je jednom prilikom, ne znajući, odbio vanvremenskog talenta da mu se pridruži na scni.

Imao sam jedan koncert i uvek ima neko ko će da pita je l’ može neko da zapeva, a ja inače to ne praktikujem. To je bio Semir Jahić, ali nisam ga znao. Prošlo je neko vreme, bio on u takmičenju, sreli se mi na pumpi i kaže on meni: „Sećaš se kad si pevao i nisi dao da pevam?“, ja ga onda zagrlio poljubio i ostala je to danas jdna zanimljiva anegdota ispričao je Nihad u emisiji „A sad malo mi“ u kojoj je gostovao upravo sa Semirom.

Taj dečko se takmičio u „Zvezdama Granda“ i na jednom izvođenju ima preko 12 miliona pregleda, prema tome, Nihade vodi računa sada. Ko god hoće da peva ti ga pitaj odakle je i ako kaže iz Bosne, ti samo daj mikrofonsa osmehom ga je savetovala Dragana Katić, dok je Jahić istakao kako potpuno razume Alibegovićev tadašnji potez jer se i on danas susreće sa istim situacijama sa kojima nije lako izaći na kraj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić