Login/Registracija

Posle Zoraninog trbušnog plesa više ništa nije isto: „Kakva bre Tea Tairović?!“ (VIDEO)

Popularna pevačica Zorana Mićanović rešila je da bude uspešna na svim poljima, a u nameri da poseduje sve kvalitete koje treba da ima jedna zvezda nedavno se bacila na trening, ali i časove plesa.

Zorana ne propušta priliku da se pohvali rezultatima koji su i više nego vidljivi s obzirom da je svoju liniju dovela do savršenstva pa je tako novim videom na popularnom TikToku zapalila masu.

Naime, zvezda Granda pokazala je da joj ni trbušni ples nije stran, a mnogi su zaključili da je bez pogovora stala na crtu Tei Tairović, koja trenutno važi za pevačicu koja najbolje zna da „zameša“.

Video je izazvao lavinu reakcija i komentara na račun Zoraninog đuskanja.

„Tea na aparatima“, „Ide gas mala!“ „Top si, samo kidaj“, „Igraš svaka ti čast“, „Prezgodna si“, samo su neke od reakcija fanova sa društvenih mreža.

@zoranamicanovic

@Meliha Imširović ma idemo 🔥🔥😍

♬ original sound – Meliha Imširović

Podsetimo, Zorana Mićanović je nedavno za Grandov portal otkrila Na putu ka ostvarivanju novih ciljeva, odlučila je da upiše časove plesa kako bi svoje nastupe dovela do savršenstva.

– Pored pevanja, ples mi jako prija, nekako me ispunjava. Skoro sam krenula na časove i prezadovoljna sam kako mi ide, kao i rezultatima koje sam do sada postigla- otkrila je za Grand Online.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović