VELIKI POVRATAK Šemse Suljaković i JUŽNOG VETRA! Rasplakali fanove novom pesmom: „NA OVO SE ČEKALO GODINAMA“ (VIDEO)

semsa s 1

Nakon dugogodišnje diskografske i medijske pauze, Šemsa Suljaković ponovo je uzdružila snage sa „Južnim vetrom“ i Miletom Basom koji je kompletan autor njene nove pesme pod nazivom „Lutalica“.

Na veliko iznenađenje ljubitelja „Južnog vetra“,pevačica je bez ikakve najave predstavila spot za novi singl koji je već na prvu izazvao opšti haos na Jutjubu i raspalakao njene fanove.

semsa suljakovic 1

Stotine komentara oduševljenja preplavili su popularnu video platformu, a mnogi su komentarisali neponovljivi ritmom i snagz u glasu koji Šemsa godinama neguje.

„Dugo se ovo čekalo“, „Svaka njena pesma ima neku poruku i pouku. Samo treba slušati tekst“, „Šemsa za sva vremena i danas je kraljica pesme“, „Dugo smo čekali hit za sva vremena i dočekali“, „Lepo je ponovo čuti Šemsu“, „Suze mi krenule koliko sam sretan što je izašla Šemsina nova pesma“, samo su neki od komentara na spot i numeru koja je pred vama.

Uživajte!

Podsetimo, Šemsa je nedavo za Grand otkrila zašto je nema u medijima, pogotovo na televiziji i da li i dalje nastupa.

U printanim medijima sam vrlo često, nastupam tamo gde mi se sviđa. Ako se pitanje odnosi na TV emisije, u pravu ste, ne vidim potrebu za tim. Oprostite, ali ja sam u svojoj pozamašnoj karijeri naučila da se pojavljujem sa povodom, a toga kod mene trenutno nema. U Bosni boravim dok ne poželim Švedsku i obrnuto– rekla je pevačica za Grand i otkrila da li se pojavila osoba na estradi koja može da je zameni.

Možda i jeste, ali ja to nešto pomno ne pratim, niti razmišljam o tome. Ako neko bude želeo, a pri tome posedovao vokalne finese slične mojim, biće to to, a da li se rodila to ne znam– odgovorila je Šemsa.

semsa 1

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić