Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez, takmičarka priznala koga ne sme da gleda dok peva: „Od nje bežim“

Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez

Ana Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez kada je primetila kako ne gleda u žiri dok peva, kada je takmičarka priznala da postoji jedan član čiji pogled izbegava.

Nakon što se našla u duleu sa Lidijom Graovac, Čerkezova se sa svih sedam glasova plasirala direktno u naredni krug.

Svi članovi žirija složili su se da je bila nadmoćnija u odnosu na Lidiju koja je inače frizerka i ne bavi se pevanjem.

Antonija, prelepa si. Ako ti ja to kao žena kažem mogu da mislim šta kažu muškarci. Bila si stabilna, vesela, sve što od tebe i očekujemo. Što se tiče Lidije, ti imaš glas ali moraš da naučiš da ga ukrotiš i usmeriš– rekla je Ceca sa kojom se složio i Đorđe David.

Poznata kao veliki kritičar, svojim komentarom Marija Šerifović je oduševila Čergezovu koju je pohvalila da je bila dobra.

Neka sam dočekala da čujem nešto od Mare– sa osmehom je dodala Antonija.

antonija cerkez 4
Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez

Ana Bekuta je podržala Lidijin talenat, dok je za Bosančevu kandidatkinju imala pitanje.

Lidija, vidim da se ne baviš ovim poslom, odličan početak pokazala si talenat, ali u drugoj pesmi se nešto desilo. Ti možeš da pevaš. Antonija, sjajna, odlična. Imam jedno važno pitanje- Jel tebi ubija tremu to što nikada ne gledaš u pravcu žirija, uvek gledaš levo?– pitala je Bekuta na šta je Popović dobacio kako gleda u njega i da zato dobro peva.

Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez
Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez

Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez

Ka Bosancu gledam, ali nisam primetila da bežim pogledom od vas. Od Mare bežim, ali Cecu sam baš gledala u prvoj pesmi – iskrena je bila takmičarka, a Mili se našalio kako joj treba pravi mentor i posavetovao je da bude lošija kako bi on dobio šansu da je uzme u svoj tim.

Na kraju Bosanac je rekao kako je prva kandidatkinja najbolja pevačica među frizerima dok je njegova takmilarka bila odlična.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić