TOTALNI FIJASKO Takmičarka pretrnula od straha, žiri razočaran: „Sva se treseš“

ipiccy image 5 3

Adela Smajlović iz Srebrnika (19) i Nevena Novaković (18) iz Zemuna zabilistale su na velikoj sceni Granda, a njihovi nastupi podigli su sve na noge, ali i doveli do žestoke rasprave u žiriju.

Prednost u ovom duelu imala je Adela, osvojivši četiri glasa, dok je samo jedan manje dobila njena rivalka.

Adela Smajlović – Zvezde Granda – Live:

Saša Popović je bio iznenađem glasanjem stručnog žirija, pa je rešio da prvo svoj sud i komentar da Svetlana Ceca Ražnatović.

Neveni sam samo dala glas iz razloga jer ima samo 18 godina. Vidim da je prestavljena, vidim da joj podrhtava glas i da ima tremu. Imaš tremu?- upitala je Ceca takmičarku iz Beograda, koja je potvrdno odgovorila.

Vidim ljubavi da se sva treseš. Ovo nije bilo precizno, ovo je bio samo glas podrške i ovo izvođenje nije bilo na nivou po kom te pamtim jer inače ne bi došla do ovog kruga da je bilo drugačije. Inače, što se tiče Adele…Ne znam da li smo Vam mi napravili neki pritisak, ali ste mi se ugasili… Ti si prelepa, obe ste prelepe. Ti se trudiš, lepo izgledaš i sve to, ali kao da si mi ugasila sopstvenu energiju, ili mi se samo to čini… Ne znam, ali imaš moj glas – poručila je Ceca.

adela smajlović

Mili je rešio da bude kratak i pohvalo obe takmičarke, ali im udelio nekoliko vrednih saveta.

Obratiću se jednoj i drugoj kandidatkinji, vežbajte, vežbajte i vežbajte! Super ste, ali mora još mnogo da se vežba – poručio je Aleksandar.

Dragan Stojković Bosanac se usaglasio sa Milijevim savetima, zbog čega je Saša Popović reagovao.

Ja mislim da je kandidatknja pod brojem jedan, bila daleko bolja od kandidatkinje pod brojem dva -iskren je bio Popović, nakon čega je svoj sud dala i Viki.

– Adela je bila bolja od kandidatinje pod brojem dva, ali Adela ne znam šta se sa tobom desilo, ti bila mnogo bolja na početku. Prosto kao da ti se nešto sa bojom dešava, kao da imaš krpu, što bi mi pevači rekli zagušeno. Vidim ja da se ti zaista trudiš, ali ne znam šta ti se dešava. Mislili smo jednom da je možda prehlada, pa drugi put opet. Stvarno ne znam, ali moraš da vidiš šta je to…Neubedljivo je i tanko, to sam ti prošli put rekla, ali iz kruga u krug, tu si… Inače, što se Nevene tiče, mlada si, ali večeras to nije bilo to… Krajevi loši, sve loše… Nedovoljno – zaključila je Violeta.

Nevena Novaković – Zvezde Granda – Live

Ipak, bilo je i pohvala i lepih reči, ovoga puta od strane Ane Bekute koja je takmičarkama pružila podršku i vetar u leđa.

Adela lepo, imaš ti tu pogodaka interpretacijskih… Fenomenalnih ,pogotovo kod izgovora suglasnika. Jasno se čuje i lepo izgovaraš. Divno si pevala to moram da kažem, ali ono što meni smeta u izvođenju kod tebe je ta tvoja namrgođena faca. Preozbiljno! Daj malo te ženstvenosti! Nije to ništa ozbiljno kao što ti to misliš u svojoj glavi. Daj nežnosti, pokaži da si žena, mila i draga, kao što i jesi – poručila je Ana i izmamila takmičarki osmeh na licu.

adela smajlović zvezde granda
Adela Smajlović Zvezde Granda

Poslednji je kandidatkinje komentarisao Đorđe David koji je rešio da odobrovolji kandidatkinju pod brojem dva, koji je dobila najmanji broj glasova i najveći broj kritika.

Kandidatinjo broj dva, kada god te vidim, ja poludim što nisi kod mene! Svaki čovek trenutak dekoncentracije mora da plati kad tad. Ti si meni nešto što je budućnost ovog pevanja i te nekakve muzičke boje. Zato sam ti dao glas, kapiram tremu. Poljuljale su se ovde malo energije, ali verujte mi navijamo za vas. Kandidatkinja broj jedan, rećiću samo da se balade Marije Šerifović pevaju atakerski, ujedaju, a to je bilo mnogo tanko. U drugoj pesmi si pokazala da imaš dobru vožnju – roker.

adela smajlović zvezde granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: S.Stojanov