Slavica Angelova otkrila kako reaguje kada je neki mladić pozove na kafu: „To mi se nije desilo skoro“ (VIDEO)

Pobednica prošle sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slavica Angelova naći će se još jednom u „Zvezdama Granda“.

Pevačica je za Grand je na snimanju emisije ispričala sa kakvim emocijama se susreće kada danas dođe u veliki Grandov studio, a otkrila je i kako započinje dan, zbog čega se mnogi mladići nađu pred problemom kada je pozovu na dejt.

-Osećam se predivno kao i kada sam prvi put došla na ovu scenu. Jednostavno uživam – rekla je Slavica i istakla da joj je sada ipak lakše.

SLAVICA ANGELOVA ZG SNIMANJE 06112023 FOTO MUNJA 2
Slavica Angelova ovako započinje dan

-Iako nema komentara žirija ovoga puta, imam određeno uzbuđenje, ali sve je pozitivno. Mom mentoru iz takmičenja Đorđu Davidu se svidela pesma, a verujem i ostatku žirija – dodala je pevačica.

Ona je ispričala i da je često na putu, a priznala je da uspe nekako iapk da stigne na sve strane.

-Putujem dosta, naporno mi je ali ne žalim se – dodala je Slavica.

Pevačica je ispričala i kako joj započinje dan i da li poput nekih drugih ujutru ispija kafu i čita horoskop.

-Čitam horoskop, ali ne toliko. Nisam neki verni čitalac horoskopa, interesuje me ponekad šta to znači– rekla je Slavica.

SLAVICA ANGELOVA ZG SNIMANJE 06112023 FOTO MUNJA 5

Pevačica je naglasila i da joj dan ipak ne počinje sa napitkom koji gotovo svi konzumiraju u jutarnjim satima.

-Uglavnom ne pijem kafu. Pretežno konzuiram čaj i kakao, gledam da izbegnem kafu jer mi ne prija. Uz čaj se opuštam i onda čitam nešto što me zanima – ispričala je pevačica.

Ona je progovorila i o tome šta radi kada je neki mladić pozove na kafu.

-To mi se nije desilo skoro jer stvarno nemam vremena. Još uvek sam u nekom brzom životnom ritmu. Ali saznaćete kada se to bude dogodilo – rekla je Slavica i istakla šta obično naručuje kada ode sa prijateljicom na piće.

slavica 1

-Najčešće poručujem kakao. Toga ima u lokalima u Makediniji i Bugarskoj, a mogu nekada da poručim i toplu čokoladu. Često se šalim kada se sa nekim dogovaram za kafu, da zapravo idemo na kakao. Ovaj napitak je inače mnogo zdraviji nego kafa, a ja se trudim da se hranim zdravije i da pijem zdravije napitke – objasnila je pobednica „Zvezda Granda“.

Šta je još ispričala Slavica Angelova pogledajte u videu na početku teksta.

SLAVICA ANGELOVA ZG SNIMANJE 06112023 FOTO MUNJA 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić