Isplivala fotografija Meline i Harisa Džinovića sa početka veze: „Kao da smo išli zajedno u razred“ (FOTO)

melina i haris razvod pariz

Pevač Haris Džinović i modna kreatorka Melina Džinović doneli su odluku da se razvedu nakon 22 godine ljubavi.
Oni su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, te je vest o razvodu šokirala sve.

Par je, kako prenosi Blic, emotivnu vezu zapoleo 2002. godine. Iz braka su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a svoju ljubav krunisali su brakom 12 godina nakon zajedničkog života.

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 26 ok


Na samom početku romanse imali su velike prepreke zbog ogromne razlike u godinama između njih. Kako je Haris od Meline stariji 30 godina, njeni roditelji branili su njihovu vezu, ipak oni se nisu obazirali na to.

FOTO MUNJA 17042014 9 2 768x1152 1
Haris i Melina na početku veze

Harisova odluka da u 63. godini stane na ludi i oženi tridesetčetvorogodišnju Melinu izazvala je pravu buru u javnosti, međutim on nikada nije želeo da govori o razlici u godinama, tvrdeći da je to intimna stvar.

Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Ona je tada bila jako zaljubljena, a ja veoma srećan. Bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred -govorio je Džinović o početku veze sa Melinom sa kojom je čak dvanaest godina živeo u vanbračnoj zajednici.

Sada je na društvenim mrežama isplivala fotografija sa početka njihove veze, tačnije kada su dobili svoje prvo dete, naslednicu Đinu. I dok Haris izgleda kao da se nije promenio mnogo od tada, Melina je izgledala dosta drugačije.


Ona je jednom prilikom otkrila da je pre Harisa i živela potpuno drugačijim životom.
-Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine kada sam se udala za njega i rodila decu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi – rekla je Melina tada za „Story“.

haris dzinovic 3


Ona je tom prilikom priznala da je bila veoma ljubomorna, te da ga je redovno proveravala.

-Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga progranjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala – ispričala je ona.

BONUS VIDEO: Haris Džinović priznao šta mu najviše laska

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić