Ovaj detalj je svima promakao: Evo šta je Slavica Angelova rekla u finalnoj noći

SLAVICA ANGELOVA POBEDNIK ZG EMITOVANJE 24062023 FOTO MUNJA ok 3

Iako se utisci nakon spektakularnog finala šesnaeste sezone „Zvezda Granda“ još uvek nisu slegli, pobednica Slavica Angelova ne krije da je trijumf u popularnom muzičkom takmičenju ozbiljno iznenadio.

Tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni oduševljavala je publiku i žiri iz kruga u krug, ali je uprkos tome ostavljala utisak mirne i tihe devojke.

SLAVICA ANGELOVAok 2

Od samog početka bila je fokusirana na rad sa mentorom i naporne vežbe, a čini se da je tako bilo i u finalnoj noći, iako publika kraj malih ekrana to nije imala prilike da vidi.

slavica angeliova

Dok su mnogi finalisti tokom probe đuskali, vežbali i šalili se Slavica se borila sa tremom i fokusirala na finalne pripreme nastupa koji je doveo do pobede.

-Potpuno bunilo, mozak mi je zablokiran!- rekla je ekskluzivno za Grand u finalnoj noći ne sanjajući da će upravo ona biti ta koja će odneti pobedničku statuu iz Grandovog studija.

slavicaa

Podsetimo, Slavica je tokom takmičenja branila boje tima Đorđa Davida koji je dao sve od sebe da kao i ostalim kandidatima, pa tako i Slavici bude i učitelj i prijatelj.

– Kada pogrešim, dođe mi da zaplačem, a posle shvatim da je mentor bio u pravu. Ovde je da me popravi i da me ispravi kao mentor i kao psihiholog–rekla je Angelova nakon pobede.

U videu ispod pogledajte šta je Slavica Angelova radila iza kulisa „Zvezda Granda“ u finalnoj noći:

BONUS VIDEO: Slavica Angelova otkrila kakvi su joj planovi nakon pobede

BONUS VIDEO: Dodela automobila pobednici „Zvezda Granda“

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović