Login/Registracija

Supruga Darka Lazića progovorila u kakvom je odnosu sa Anom Sević: „Prevarila sam se“

Darko Lazic 1

Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić gostovali su u jednoj televizijskoj emisiji, a neposredno pre nego što će se uključiti kamere folkerova supruga je dobila pitanje kako se osećala kad je videla da svojevremeno Darko staje na ludi kamen sa Anom Sević.

0A0A3721

-Da budem iskrena, nije mi bilo prijatno… Svaki put kad se ženio ili imao neku ozbiljnu vezu, mislila sam da je to to i da će sa njom ostati do kraja života i da za nas nema sreće… Ali, prevarila sam se! – rekla je Kaća ekipi jedne emisije, a prenosi Alo.

0A0A3855


Podsetimo, Katarina i Darko su u emisiji priznali da su se upoznali i zavoleli pre 14 godina, kao i da su se sve vreme viđali.

-Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u „Zvezdama Granda“, nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na „mesto zločina.“ Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se „malo“ venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to – rekla je Katarina u jednoj TV emisiji.

BONUS VIDEO: Svadba Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić