Slavica Angelova doživela neverovatnu stvar pre nastupa: „Bilo je polivanja vode“ (VIDEO)

slavica 1

Iako je uspela da sa maksimalnim brojem glasova žirija prođe direktnmo u polufinale zvezda Granda, Slavica Angelova iz Strumice još uvek nije svesna uspeha koji je postigla. U razgovoru za Grand kandidatkinja je podelila prve impresije i istakla da još uvek ima veliki haos u glavi.

-Super je. U glavi mi je velika konfuzija i još uvek ne verujem da sam se plasirala u polufinale. Stvarno mi je prelepo sve – priznala je Slavica.

Takmičarka je istakla i da je bila skeptična pre nastupa, a priznaje da nije očekivala ovakav uspeh u takmičenju.

-Iskreno nisam očekivala da ću da prođem dalje. Iako znam da treba verovati u sebe uvek imam tu neku rezervu koja me malo potiskuje, ali mi s druge strane ipak daje snagu kako bih mogla da napredujem – rekla je Slavica.

IMG 0499

Tokom takmičenja Slavičin mentor Đođre David nekoliko puta je reagovao objašnjavajući kako je ona radila neke stvari na svoju ruku i nije poštovala dogovor sa proba, zbog čega je bila redovni učesnik baraža. Kandidatkinja je sada otkrila o čemu se zapravo tu radilo.

-Ne bih znala da to objasnim, to mi se dešava u momentu. Mi se tokom čitavog takmičenja sve vreme dogovaramo, i uvek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malko „zeznem“ situaciju. Ali nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put – otkrila je takmičarka.

SLAVICA ANGELOVA 21 GOD. STRUMICA MKD 14

Kada je reč o savetima koje dobija od svog mentora, ima ih više u kontinuitetu a svi se svode na jedan, ali pravi.

-Radimo zaista puno, i u poslednje vreme ceo naš tim porvodi dosta vremena zajedno i Đorđe zaista svakog savetuje tokom tih vežbi i proba, a ono što je glavna poruka koju nam je dao jestre da budemo svoji – ispričala je Slavica i istakla da joj posebno prija i druženje sa kolegama tokom priprema.

-Svi smo zajedno i imai tu međusobnih sugestija. Mislim da je sve to dobro i da daje jednu pozitivnu energiju. Ima istina tu i pozitive i negative. Jer, moramo ponekad i da se međusobno kritikujemo, kako bi na kraju sve ispalo super – rekla je Slavica.

IMG 0520

Kandidatkinja je otrkila i da su joj roditelji presrećni, a naglasila je i da su pribegli jednom starom ritualu pred četvrtfinale.

-Bilo je polivanja vode pred put iz Strumice. Šalim se, nismo mi toliko tradicionalni ali ima tako ponekih običaja. Mama i tata su presrećni i velika su mi podrška što mi puno znači – dodala je Slavica.

Ceo razgovor sa Slavicom Angelovom možete da pogledate u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić