NIKO NEMA PEVAČA KAO BOSNA: Sidik Šabanović peva u traktoru, njivom se ori Šabanov stari hit (VIDEO)

Sidik Šabanović, finalista ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, postao je hit na društvenim mrežama nakon što je ekipa Granda objavila snimak sa njegovog imanja u Visokom, gde poseduje farmu krava i istim po ceo dan peva.

Sa samo 24 godine Sidik je preuzeo ulogu domaćina, te osim velikog imanja i farme, obrađuje nekoliko hektara zemlje.

Da mu ništa ne pada teško i da može da spoji muziku i poljoprivedu pokazuje snimak koji je nastao na njivi, a na kom Sidik peva u traktoru dok ore.

Sidikov izbor za rad u polju pao je na Šabanov hit „Ti motku, a ja plug“ iz davne 1975. godine, što je naišlo na oduševljenje mnogih koji su komentarisali da na takvog domaćina i pevača Bosna i Hercegovina može da bude ponosna.

Sidik Šabanović peva u traktoru

Sidik je za Grand nedavno otkrio da je mnoge svoje nastupe spremao upravo na svom traktoru, dok je o svom imanju pričao sa ponosom.

-Imamo oko 40 krava, ne brojimo (smeh). Istina je da i one vole muziku, vole kad im pevam, razne žanrove i uz dobru muziku daju više mleka- našalio se Sidik, a potom dodao:

-One vole sve, samo nek’ svira. Jednom nam se pokvario radio i primetio sam da im je čudno. Dosta dobro reaguju na pesmu, bolju reprodukciju imaju uz muziku. Volim ja sve životinje, i to životom, što bi se reklo. Jednostavno, kada si duže sa njima, vidiš da i one tebe zavole. Ja ne mogu da razumem ljude koji ne vole životinje.

sidik šabanović peva

Na pitanje da li će se posle finala baviti samo muzikom ili će i dalje uporedo da radi dva posla, Sidik je odgovorio sa osmehom:

-Ne planiram skroz da prestanem da radim na farmi, to će mi biti odmor od svirki. Koliko god narod mislio da je lako kad držiš mikrofon i pevaš, nije tako, glava zaboli, puca, ne možeš da zaspiš nakon svirke, zuji u ušima do zore. Ovo je dobar psihički i fizički odmor od pevanja i nastupa.

Kako izgledaju Sidikova kuća i farma u Visokom, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: I. Ankić