Login/Registracija

Semir Džanković spreman za popravni: „Ženi nisam ispunio obećanje, ali se nadam da ću uspeti“ (VIDEO)

Trećeplasirani u prošloj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Semir Džanković prvi je od finalista koji je po završetku takmičenja objavio pesmu, a osim muzičkoj karijeri pevač se posvetio novom biznisu, ali i porodici, gde je u međuvremenu dobio i dodatne obaveze.

-Svašta mi se izdešavalo tokom leta, ali iskreno najviše se radilo. Baš mi je bilo radno – rekao je Semir, i priznao da zbog toga nije išao na odmor.

343951842 261881699589498 3786641429929145841 n

-Na žalost nisam ispunio obećanje koje sam dao ženi jer zbog nekih silnih obaveza zaoista nismo stigli da odemo na letovanje. Odmah posle finala sledilo mi je snimanje pesme, kao i spota. Očekuju me i promocija pesme, a na svom poslovnom putu u posebnoj sam pripremi – priznao je Semir i otkrio o čemu se radi:

-Otvaram neki fast-fud restoran i oko toga imam mnoštvo obaveza. Ovo leto mi je bilo baš haotično.

Semir je otkrio i šta će se naći na meniju u njgovom lokalu:

-U restoranu će u ponudi biti pazarski ćevapi i mantije, a lokacija je u Novom Pazaru, tačnije na magistrali, pa ko god bude krenuo na more moći će da svrati. Radićemo 24 sata i svi su dobrodošli – rekao je pevač i ispričao da je već pronašao roštilj-majstora, kao i druge radnike, tako da očekuje da uskoro počne sa radom.

Semir ima velika očekivanja od ovog posla, a razlog su i nadaleko čuvene mantije, čiju je tajnu popularnosti otkrio za Grand.

-To može da kaže neka kuvarica, ali mislim da je tajna to što se spremaju s ljubavlju. Tajni recept je ljubav, sasvim sigurno – rekao je budući ugostitelj.

SEMIR DZANKOVIC 32 GOD. NOVI PAZAR 20

Muzika je ipak njegova primarna profesija i njoj je sve vreme u velikoj meri posvećen.

-Paralelno guram i promociju pesme i spota tako da nije bilo vremena za odmor, ali se nadam da ćemo uskoro sve to da razgušimo pa ćemo da pobegnemo negde na odmor supruga, ja i cela moja porodica – iskren je bio Semir.

Kada je reč o njegovoj pesmi „Stavi tačku“ on je zadovoljan dosadašnjim uspehom pesme.

-Prezadovoljan sam, pesma se zavrtela, dobijam dosta pozitivnih komentara, tako da ono što sam očekivao to sam i dobio – rekao je pevač.

SEMIR DZANKOVICok 5

U mnoštvu obaveza Semir ipak ima svoje prioritete, a oni emotivni su svakako na prvom mestu.

-Stariji sin koji ima 9 godina trenira fudbal i baš vidim da ga to izuzetno interesuje. Naravno da ga podržavam i da pratim njegov rad. Zato jednostavno uvek moram da pronađem vreme i za njega kao bih ga ispratio na treninzima i utakmicama koje igra – rekao je Džanković.

Mladi fudbaler već zadaje „glavobolje“ ponosnom tati kada je reč o odlascima na velike mečeve:

-Ovih dana smo imali jednu veliku utakmicu u Novom Pazaru i ljutio se što ga nisam poveo na stadion, ali nisam mogao jer je prethodno imao neku malu povredu noge. Baš je zagrejan za najveću sporednu stvar na svetu i stalno je fudbal tema u našoj kući i to kada ću da ga odvedem na neki baš veliki stadion i fudbalski meč.

BONUS VIDEO: Semir Džanković otkrio kako je zaprosio suprugu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić