Džejla Ramović prvi put progovorila o najvažnijem trenutku u porodici: „To je moja želja“ (VIDEO)

Iako retko govori o detaljima iz privatnog života, za Grand je Džejla Ramović prvi put progovorila o najvažnijem trenutku u porodici, gradnji kuće njene sestre i useljenju koje raduje pevačicine namilije.

Pored gradnje doma njene sestre Lejle, još jedna novina dogodila se u Džejlinom životu kada je nedavno napustila Barselonu.

-Provela sam dve godine u Barseloni, sada sam se vratila i idem na onlajn studije. Tako mi je jednostavnije. Nosim laptop svuda sa sobom i palim predavanja, slušam gde god da se nađem. Bilo da je to uz kafu, uz ručak i super mi je to najiskrenije – otkrila je Džejla.

dzejla ramovic potkacila kolege 4

Pevačica trenutno živi na relaciji Sarajevo – Beograd, a o planovima u tom smislu još uvek nema jasnu viziju.

-Ni sama ne znam, ali videćemo. Za sada sam na obe relacije i to mi je sasvim u redu, ali videću gde ću da se nastanim – rekla je Džejla.

Pevačica je sada u prilici da pomogne sestri Lejli koja uveliko sa svojim suprugom zida kuću, ali ona ipak neće tu stanovati.

-Svi smo uključeni porodično, to je jedna velika bitna stvar. Moje zaduženje je da obiđem radove. Dođem s vremena na vreme i uvek se iznenadim kako je sve veće i bolje jer oni svi rade punom parom. Ali moja sestra sve to snima i kači na Jutjub, tako da koga zanima može da vidi kako napreduju radovi. Sve je to ipak pod njenom palicom i ona se brine o tome zajedno sa svojim mužem – ispričala je Džejla.

DZEJLA RAMOVIC NNK SNIMANJE 30112022 FOTO MUNJA 102 ok 2

Na konstataciju kako će Džejla doći kod sestre na gotovo pevačica se nasmejala.

-Pa dobro, to je njihova kuća. Ne dolazim ja ništa na gotovo. Tu sam kao sestra i podrška i uvek ću biti tu kao deo njihovog života, kao i oni meni. Neminovno je da ćemo da se družimo i u toj kući – rekla je pevačica.

Njena sestra Lejla ume da zapeva s vremena na vreme sa Džejlom, a uprkos tome što snimci osvanu povremeno na internetu, ona ne uspeva da nagovori sestru koja je izuzetno talentovana za muziku da negde zajedno nastupe.

-Možda i hoćemo zajedno da zapevamo, ali to će biti sto posto nešto privatno za naše društvene mreže. Inače javna pojavljivanja uživo nisu u planu jer moja sestra ima jako veliku tremu. I tu ja ne mogu nikako da je nagovorim – objasnila je Džejla.

DZEJLA RAMOVIC ZG SNIMANJE 15022023 FOTO MUNJA 46 ok 1

Pevačica je priznala i da je raduje što se konačno vratio trend da pevači snimaju albume, i nema dilemu da li se to isplati ili ne.

-Mislim da se i te kako isplati da se to uradi, jer svi su prošli veoma dobro. To je donekle i moja želja. Imam taj cilj kao i verujem svaki drugi izvođač. Želim da snimim taj album, tako da se nadam da će biti pesama, volje, želje i svega što je potrebno da se snimi jedan album – ispričala je pevačica, a kada je reč o novim albumima, dosta njih joj se dopada, kao i najnoviji objavljeni, album njene mentorke iz takmičenja Marije Šerifović.

Džejla Ramović progovorila je o albumu Marije Šerifović i iznenadila priznanjem da je čula odavno jednu numeru.

-Čula sam ga, odličan je. „Moj grad“ mi je omiljena pesma. Nisam plakala kao neki drugi uz tu pesmu, ali čula sam je ja davno i stvarno je odlična pesma – rekla je Džejla.

Sada je definitivno red da i ona obraduje svoje fanove kompletnom studijskom pločom.

-U potrazi sam za pesmama i ako me neko čuje, kompozitori, autori, tekstopisci, šaljite mi pesme – poručila je Džejla.

BONUS VIDEO Džejla Ramović progovorila o vaterpolisti

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić